HurremSultan ipek2022 ben kullanmıyorum ya tiktok. Ama cidden ben genç erkeklerden hiç korkmam. Kapalıyım mesela yolda yürürken kafalarını bile kaldırıp bakmazlar. Ama yaşlılar nefret ediyorum iğrençler ya
ipek2022 HurremSultan valla aç köpekler birde kahvede oturan herkesten nefret ederim yoldan geçen milletin karısını izliyorlar oturup
MedavikPastam ipek2022 Aynen kidste cinselliği kötüleyenler kaç gündür burda fantezi postları açıyor😂
ipek2022 MedavikPastam oral sexmi aaay yok Allah korusun 😂😂 akşam kocası işten gelince sen neden bana yapmıyorsun oral sex diye şikayet ediyorlar eminim Hee birde dibine kadar herseyi yapıp off kız bu ne yapamam ben öyle bisey tiksiniyorum diyenler var
She_angel nurtrhnx yani eskiden giriyordum bayıyor beni öyle ortamlar sanki anaları babaları şey yapıp dünyaya onlar gelmemiş gibi bide kötülüyenlerin hepsi de buraya dadanır fikir almak için
MedavikPastam ipek2022 Hahahha momda bi kere açılmıştı oral sex postu hatırlarmıısn bilmem. Kaç kişi oral yapmayın lanetlenirsiniz, oral nasıl yaparsınız hiç mi kendinize saygınız yok falan yazmışlardı🤣🤣🤣
ipek2022 MedavikPastam söylesem şimdi sen evet oyum dersen herkes öğrenir 🤣🤣🤣🤣 Senmisin diye tahmin ediyorum çünkü oda ne zaman girsem hep orda çevrimici her postun altında var Burdada öylesin gördüğüm kadarıyla 🤣🤣🤣
ipek2022 MedavikPastam evet p 🤣🤣🤣🤣sende benim ilk harfi söyle bakim 😁 Ben kimseden saklanıyor değilim aslında Tahmin etmek zor olmasa gerek benim ismimi orda
MedavikPastam ipek2022 aman be mom bu aralar hormon kokuyor herkes sinirli ne yorum yapsam linçleniyorum😬
ipek2022 MedavikPastam yok canım değilim 😁 görüşürük öğretmen hanım 🤣🤣 kocama tatlı yapacağım Ben çok aktif değilim orda sadece izliyorum dışarıdan 🤣
ipek2022 MedavikPastam yok canım değilim ben çok aktif değilim orda uzaktan uzaktan seyrediyorum Senin bu Türkçeye takıntın beni benden alıyor🤣🤣🤣 Seninle yazışırken çok dikkat ediyorum Türkçe kelimelere 🤣