Kızlar eşim üstteyken ben keyif alıyorum. Sonra ben onun üstüne. En son da doggy pozisyonundayken bitiyor bizim seks. Bunlar yetiyor yetmesine ama başka ne önerirsiniz ya. Yenilik istiyorum farklılık canlılık
En zevkli pozisyon hangisi 😅
Amanindaamanin farklı pozisyon bilmem ama nasıl olursa olsun güzeldir hojdur😄ya burası beni çok etkiledi
Meraktan hahah beni de etkilemiyor değil 🤣
Amanindaamanin kudurukluga bire bir geç kalmışım burayı nasıl keşfetmem 😄Kids te görmesem merakımı yenik düşüp geldim😄
Meraktan ben de kidste gördüm. Uğrak yerim burası oldu artık
Amanindaamanin heryerde bulabilirsin pozisyon görsellerini hepsini deneyebilirsin kendin seçersin başkasının şeyine göre olmaz bu işler
Amanindaamanin kısa süreli geliyosunuz sonra yine hooop kayboluyonuz
Eskobar burada çok değişik şeyler okudum, utanma falan kalmadı bende artık. Aşmışken tam aşayım. Deneyim önemli canım değil mi. Belki bana da yarar
Amanindaamanin amuda kalkarak yapın çok zevkli
Eskobar hahaha buradayım ben artık
MedavikPastam ay eski evimizdeyken banyo boş kabin fln yoktu lavaboda ayrıydı suyu açıyorduk yere birikiyordu üstten su alttan su ay ne günlerdi yerde bi başkaydı🤧şimdi çocuk uyanmadan elden ne gelirse o😄
Meraktan oooo çok havalı ıslak ıslak 😂 o suyu temizleyene kadar çocuk uyanır anacım. Güzel fikir ama hiç aklıma gelmemişti bak
Amanindaamanin e o zaman çocuk yoktu saatlerce bulduğumuz yerde evin her köşesi 🤣koridor mutfak koltuk tepesi aymalıyorduk şimdi hey gidi günler hey
Meraktan Şimdi tetikte oluyo 🤣
Amanindaamanin öyle hiç uyumuyor ya kendimi unuttum babasıyla arama girdi 😄
Amanindaamanin Doggy bbiz beceremedik bana zevk vermedi djdjdjdj bence en güzeli esim üstteyken shshsh
MedavikPastam amuda kalkarak yapın çok zevkli
O nasıl oluyor hshdh
nuryollanna olmuyo zaten sfdsdf
MedavikPastam hay Allahta seni güldürsün shshshsh esime söylicem hemen deneyelim amuda kalkıps hdhdhd