Kızlar eşiniz oral yaparken suratınıza vuruyor mu organıyla :d saçınızı falan çekiyor mu, ya da yüzünüze ağzınıza boşalmak istiyor mu

Oğooo kulağıma bile geldi gözüme girdi falan umarım yakında ölmem hahaja

knb22mm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Ay kızlar siz baya bir şeyler yaşıyorsunuz 🤣🤣🤣🤣
      Yok öyle bisey yapmaz kocişim yapmıyor yani

knb22mm Ayyyy şuan okuduklarıma inanamıyorumm 😱 gidip kocamın alnından opesim geldii aslaann kocammm sen ne kadar cok olgunsun diyee 😅 aslaaa aslaaa öyle şeyler yapmaz eşim allahdan yapmaz bende gelemem zaten ilişkinin ortasında noluyoruzz beee diiyip kalkıp giderim yaniii 😅

ipek2022 sen mi sevmiyorsun o yüzden mi yapmıyor ahshs normalde vurmadan bırakmazlar

knb22mm Çok nadirdir s*kiyle vurması😂ama ben ona oral yaparken canımı acıtmadan sacımdan tutar zevke geldikce🤪🤪

knb22mm kızz göğsüne vurmasini falan bende seviyorum da yüze vurmak nedirrrr 😱 ben orda yokummm 😅😅 Saç çekilmesi zaten millimizz oldu ama onu da naif çekecek öyle hayvan gibi çekmeyecek çekerse bı tane vururum vallaaa 😂

Yasak_elma öf benim ki kendinden o kadar geçiyor ki 1-2 defa yaşadım uyardım sonra kafam kopacak sanmıştım hshshshs

knb22mm Tovbeee estaaaa 😅😅 yokk kizzz vallaha derken bile bı hoş oldum gittiiii ben yüzüme tonca bakım yapan kisiii yokk anam yokkk 😅 yapış yapış vallahi kusarim 🤭

Bsrkaya ay aşkım hayır öyle pisken değil orala başlamadan da vurdurabilirsin yani shhshs hem öyle ağız burun dalmıyor ya adam şap şap sese zevkleniyor bu kadar shshhs