Kızlar selam♥️Umarım hepiniz iyisinizdir.Size bir fikir danışmam gerek.Ben liseye gidiyorum şuan ama lise 1 fln deil hani.Biriyle anlaşıyorum sevgili değil ama flört gibi düşünün.O kişiyle de 2 yıldır fln tanidigiz zaten bi geçmişimiz olmuştu önceden.Her şeyi sil baştan yaptık ayrılmamız fln şiddetli olmadi zaten arkadaş kaldık hep.Şuan birbirimize çok değer veriyoruz hatta geleceğe dair bir sürü hayallerimiz de var belki çocuksu gelicek size ama bilirsiniz lise aşkıyla evlenen binlerce insan var.Kizlar sorum şu benim o kişiyle geçmişim varken annem öğrenmişti ama benden deil :( O yüzden o kişiyi fazla sevemiyor bana değer verdiğine inanmıyor aslında doğru zamanda tanışsa daha iyi olabilirdi.Onun annesi beni çok sevmişti ama benim annem sevmiyor işte😂2 3 sene sonra da annelerimize birbirimizi tanıştırmak istedi kendisi ama sonra bende annenle tanışmak istiyorum dedi tamam dedim sonuçta 2 3 sene anlaşınca annem belki hoş karşılar hani bu zamana kadar anlaşmış diye düşünebilir açısından.Ama emin değilim kızlar ne yapmalıyım nasıl sever ki??