Eucleas TombulHatun bunla ilgili çok önceden bir video vardı nişanlılar dağ başında iş pişiriyor 3 adamlar geliyor,klasik Anadolu irfanı😂önce tüh yuh günah ayıplama sonra sarkıntıntılık,kız bağırmasa olay kötü şeylere gebe
knb22mm Meraktan öf öf o kadar heyecan verici ki ahshhs o heyecandan o ilişki unutulmayacak anlara dönüşüyor ahhshs otelde, evde, araba da, otoparkta, ormanda euhshshs her yerde yapmışız dhhsjs ateşimiz bol olsun 😂 cümlemizin
tontiko Meraktan 2 bebe olunca normal yapsan şükrediyoruz 😂 Bende bu döngüyü kırayım dedim eşimin doğım günü çarşamba günü için otel ayarladım bebeleride kayınvalidem bskıcsk benim en büyük fantezim bu bölünmeden seks yapabilmek çocuk uyanır görür mi korkusu olmadan bikaç saatte olsa çıplak takılabilmek 😂
Meraktan tontiko bende bi tane var sallamaya alışmış gündüzleri bıraktığın an kıpraşıp uyanıyor gece uykusundada aman ses ışık olmasın uyanmasın fırsat buldukça artık dakika ayarlıyız mübarek
Yasak_elma TombulHatun ozaman boşuna germişsiniz kendinizi keşke rahat olsaydınızda daha keyif,zevk alsaydınız kız💃
TombulHatun Yasak_elma kız etrafnda 4 duvar olmayınca insan geriliyor her an herşey olabilir ev en güzeli 🤣🤣🤣
Meraktan MedavikPastam yapmadık kız düşünce olarak fantastik geliyor 😁dag bagır bak denizde yapan var 💃
Meraktan nuryollanna 😁ne güzel işte farklılık heycan evliligimizin ilk zamanları kocam dışarıda elimi tutmaya utanıyordu aile ortamında benden uzak oturuyordu 😁biraz değişik çevremiz varda
Meraktan knb22mm ay bazen sinir oluyorum hiç bişeyi hak etmiyor diye ama olur inşallah 😁(yine sinir oldugum günlerden birisi)💃
knb22mm Meraktan öf öf bu bende de var ya eskiyi düşünüp birden ya da o an sinirlenince aynı his oluyor ahhsjs barışınca da götünden ayrılasım gelmiyor shhsjdj
ipek2022 MedavikPastam benim eşimde öyle dışarıda hiç öpmez banada izin vermez öpmeye Sevindim valla tek benim koca öyle değilmiş😂
ipek2022 Meraktan yapmak istediğim yer çok ama olmuyor işte Hep evde yapıyoruz Kv evinde de yaptık birkaç kere Birde kampta yapmışlığımız var Cinemada çok istiyorum biri gelecek diye korkarak yapmak o çok heyecan verici diye düşünüyorum Denizde denemek isterdim nasıl oluyor acaba 🫣🤣
safinazx ipek2022 çoksel çoksel 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kucağındaydım zaten seyinin üzerinde hemen deniz altinda da kimse görmüyor oralari ndnxjnsjs , etrafı kolluyor firsat buldkca da opusuyorduk🤣
ipek2022 MedavikPastam bazen sinir oluyorum yaaa🤨 öpmek istiyorum yanağından yapma ayıp millet bakıyor der😏😒 ne var bunda öpüşelim demiyorum ki
dramaqueencnm Meraktan deniz havuz jakuzi merdiven de olmuştu ama benim en çok istediğim şey tavanda ayna olmasıydı onu da yaptırdık 😻
MedavikPastam dramaqueencnm Umutsuz ev kadınlarında Behçet ve Nerminin tavandaki aynası geldi aklıma Zudhahahahshhshahahaah
ipek2022 dramaqueencnm ya ben sırf o yüzden istemiyorum yoksa cok güzeldir eminim zaten evde tek kalmayı çok korkuyorum eşim yokken geliyorlar üç harfliler 🥵🥶🧐