mavikelebekk__ melliiii Eşimle 16 yaşımda sevgili olduk yapmadığımiz bişey kalmadı. Ben 18 e gelince de evlendik bence olabilir herkesin kendi tercihi 🤭
Meraktan mavikelebekk__ ömür boyu yapmadığınız herşeyi birlikte yapın inşallah fantaziniz bol olsun😄😁
MedavikPastam mavikelebekk__ kız 16 yaşında nası fantezi yaşıyonuz fjdkslsl ben o yaşlarda caillonun kafası neden kel diye ağlıyordum ajfjdksksjsjsms
nuryollanna melliiii günahı ayrı bir boyut ama ben uygun bulmuyorum. Heyecan bitiyor gibi. Yapılmasa daha doğru. Yapılmışsa da yapacak birşey yok anın tadını cıkarsın , ayıplamam
Selamcanlar melliiii ne kadar güvenirsen güven bence yapmamalısın . Erkeklere güven olmaz çünkü. Yani karşı taraf çok ısrar ediyorsa farklı yollar deneyebilirsiniz ama ilişkiye kadar ilerlemesin durum. Israrlarına pek aldanma bence
mlykk MedavikPastam benim evlenmeden önce eşimle cinsel hayatım vardı, evlendik bana karşı değişen bir şeyi olmadı😅
taslan HurremSultan kız 16 yaşında hamınız mı gidişti evlendiniz anaaaa 😂😂😂 ben 25 yaşında evlendim de erken evlendim diye kınamda ağladım 😂😂