ipek2022 mavikelebekk__ kokusuna demeyelim de bizim zevk suyumuza 😁😁😁 Eşim çok sever 🙂😂 tadına bayılıyor
rafadanyumurta Kuzuletta Yani ben yapmaktan epey hoşlanıyorum ama kesinlikle herhangi bir koku olmayacak. O yüzden duş sonrası ve tıraşlanmış şekildeyse yapıyorum sadece herhangi bir koku olmuyor. Aksine duştan sonra o ferah kokuyla gayet güzel gidiyor dkhdjdjd
Kuzuletta rafadanyumurta Yani duştan sonra el parmağımı bile yala dese istemem sanırım. Bunca yapandan sonra demek ki benimki kişisel bir durum. O parmağı bile ağzıma alsam tiksinirim. Et tadı almayı sevmiyorum sanırım 😅
mavidenyoksunun Kuzuletta valla sen bendensin bnde aşırı iğreniyorum 🤮 kız ilişki bitince ellerini kapı koluna bile sürdürtmem
Medusa Kuzuletta Yaparken kafandan onu yaptigini düşünme. Cikolata, seker, dondurma falan yaladigini düsün, beynini böyle kandırabilirsin sonuçta hdhdhdh gozunu kapat hayal et oyle
Polyannacilik Kuzuletta 😅 özlemişim buraları güzel sorular , canısı istemen şart yoksa hayatta yapamazsın
egenin Kuzuletta hiç yapmadım eşim dokunmama bile izin vermiyor kızıyor aslında istiyorum ama nasıl dile getirebilirim bunu istediğimi bilenler bilgilendirin lütfen
rengarenk29 Kuzuletta çok severek yapmıyorum ama o istediği zevk aldığı için yapıyorum. İlk başlarda benim de midem bulanıyordu. Ama sonra alıştım…
egenin Kuzuletta alıştıramıyorum işte sorun orda napıcam bilmiyorum adam dokunmama bile izin vermez 3 seneye gircez
sofyatomasatlas Kuzuletta hamilelikte tehlikeli olabilir ağzınıza herhangi bi enfeksiyon vs bulaşma riskinden dolayı.
yesilimsii egenin Ne kadar değişik. Benim eşim de yapayım diye gözümün içine bakıyor. Ben de yaparım zaten,ondan aşırı etkileniyor o halini görmek de beni etkiliyor 🥲
Kuzuletta egenin Hayır yani demek istediğim şey, bir kez denettirdikten sonra alışır ve sürekli ister. Sizin de hoşunuza gitmeyebilir oral. Sonrasında eşiniz sürekli isteyince, siz de yapmak istemeyince zor olur sizin için
Kuzuletta mavidenyoksunun Gerçekten öyle. Afedersin peçeteye boşalıyor ama onun bile kokusunu alınca öğüre öğüre gidiyorum banyoya. Ve ellerimi yağlıymış da yıkamaya gidiyormuş gibi tutarım banyoya giderken 😅
Puahahaha Kuzuletta burada yazilanlari okuyup aksam ilk defa denedim ve sonuç muhtesem yeniden dogdum sanki diyo renk kattık varsa başka fantazileriniz dinlemek isterim valla
yesilimsii Puahahaha Erkekler gerçekten de çok seviyor. Bir de sana denesin de sen o zaman gör renk katmayı 😂 Muazzam bir his 🥲 Erkeklere yapıldığında da onların aldığı haz gerçekten insanı çok etkiliyor 🥲