Kuzuletta ayipolmasinama Pazartesi oldu fakat yaşam riskim oluşmuş, aileme artık elimizden duadan başka bir şey gelmiyor denilmiş. 3 kez ameliyata alındım. 8 tüp kan takıldı. Hala daha gözetim altındayım ama şükür ki bebeğim sağlıklı
ayipolmasinama Kuzuletta çok üzüldüm çok geçmiş olsun, normal mi oldu sezaryen mi, doktor hastane hatası mı, yani ne olmuş olabilir bu kadar hayatını riske edebilecek kadar. Allah seni ve bebeğini birbirinize bağışlasın inşallah 🙏🏻 çoook geçmiş olsun
burcu21 ayipolmasinama ya kız benim eşim hoşlanır mı bilmem bazen çıkarır gözlerime bakar elimle okşarım o an utanırım ağzıma almaya 😄 o bana o yönde asla yanaşmaz tabi bende çekinirim ya koku farklı tad olursa diye. Peki biz nasıl daha kolay ağzımıza alabiliriz pozisyon olarak biraz ufkumuzu açın evliliğime renk gelsin istiyorum
ayipolmasinama burcu21 69 deneyin karşılıklı olur, tek olacaksa diz çök önüne ya da yatakta o uzansın sen öyle sakso çek ve sonra üstüne otur 😬
burcu21 Eşime hiç teklif etmedim yapacağını da sanmıyorum kız. O uzanırken alırım ağzıma ama tam alamam sanırım eşim kendi ağzıma verecği zaman boğuluyor fibi oluyorum gitmiyor sanki 😄
burcu21 ayipolmasinama eşimde çekingen ya onu nasıl aşabiliriz bilmiyorum evliliğimize tutku katacak sevecekse yaparım canım arda yapıyorum da ama sekste nasıl davranıp yaklaşmalıyım bilemiyorum
burcu21 ayipolmasinama ya peki birşey sorayım size aramızda bi olay oldu konuştuk meseleyi tamam mı ben şuan şehir dışındayım eşim bugün İstanbul’a döndü ankaradaydık ve burada olmadı haliyle olaylı olduğumuz içinde oradayken de olmadı 10 gün felan oldu şimdi gitmeden mesajla o yönde isteğimi belirtsem mi ondan mı beklesem veya gitmeyi mi beklesem sizce
busracim Kuzuletta ben yapiyorum deli oluyor. Ama ben cok istekli biriyim zaten lohusalikta bile zor dayanmistim. Bunu soylemek zor ama ben kendimi fahise gibi hissediyorum seks sirasinda o yuzden o zevk aldikca ben de daha cok istiyorum. Ama yapacağım zaman esim dus alir ikimize olan saygisindan. Asla koku falan olmuyor. Hatta kizlar bikac tüyom var cildiriyor esim
ayipolmasinama sengerizaklimisin bebekten sonra benim kendime bile tavsiyem yok o kadar söylüyorum adfhjsbs 😂
kelebekleriseverim oralsız ilişki düşünemiyorum kendi adıma 😵💫 yaptırmaktan cok yapmaktan zevk alıyorum hatta
fatmake nurb bende hiç yapmak istemiyorum midem bulanıyor eşim istiyor sürekli yapıyorum yapmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor işte bide benimkinde çok istiyor ama ben istemiyorum sürekli söylüyor izin verdiğim zamanlar oluyor vermedigim bende aşmak istiyorum bu durumu ynai seviyor diye yapayım diyorym ama midem bulanıyor nasıl aşacam bu durumu