Selam kızlar merak ediyorum uykuya dalmak için kafasında bişeyler kurup düşünen var mı kendim söyleyeyim mesela Ben zaman zaman bi senaryo uydurup Düşünüp öyle dalabiliyorum
Mesela eşimle boşanmışım Ayrılmışız Sonra zaman geçmiş ben ev tutmuşum işimdeyim Bu çocugu bahane edip Gelip gidiyor tabi ben hiç bişey hissetmedigimi düşünüp tavırların gayet normal Takılıyorum buda peşimde dolanıyor işte Gece geç saatte çocugu görmeye geliyor ama çocuk uyuyor oluyor gelmişken bi kahve içelim müsade var mı diyor Kimle konuştun nereye gideceksiniz pazar günü plan yapalım beraber takılalım gibilerinden sorular soruyor Arada yanaşmaya çalışıp ben yüz vermiyorum bazen senaryoyu degiştirip Bişeyler başlayacakken Hayır Diyip Geri çeviriyorum oda işte tekrar bi şans ver herşey düzelicek bu defa başka olacak diye yalvarıyor Sen neyi nasıl istersen öyle yapalım hatalarımı düzeltecegim diye yalvardıgını . ( belki de bazı sorunlarımız oldugu için Ayrılınca kafası dank edecek diye mi bilinç altıma yerleşti bilmiyorum ama böyle şeyler düşünüyorum kuruyorum kafamda veya bazen eşimle Güzel vakit geçirdigim şeyleri hayal ederek dalıyorum ama hep bi Hikaye tarzında o gün eşime sinirliysem hikayeyi degiştiriyorum 😂 yorgun degilsem ben hızlıca uykuya dalamıyorum o sebeple bu anormal mi yoksa bi çok kişi yapar mı merak ediyorum .
Kuruntulu biri degilim bu ara da gğndelik hayatta alırı sakin duyarlı Anlayışlı Kin tutmam vs yani bunları dedigim için şimdi sen hastasın vs demeyin belki de eşimle aşırı bi muhabbete girmedigimiz için bende kafamda bçyle konuşuyorum geceleri muhabbeti olmayan biri ben zorlarım bazen konuşmaya onda bile amaan aşkım Gene başladın sorular sorular der bende Konuşmuyorsun napim bende konuş diye salak salak soruyorum işte der kızarım .
Sizin yorumunuz nedir yada Sizde de varmı böyle şeyler ?