• Muhabbet
  • Boşanmış biri peride uygulamaya girebilir mi?

Kızlar ben biraz tepki aldım boşama durumdayım birine bu uygulamadan bahsedince senin ne işin var herkes eşleriyle ilgili paylaşma yapıyor vs vs demeye başladı ve düşündğm benim bu uygulama girmemem mi lazım üzüldüm böyle diyince bende böyle düşünce neden okuyorsun dedi senin eşin yok vs 😔

Boşanma aşamasında olabilirsiniz boşanmışta olabilirsiniz. Bu ömğr boyu evlenmeyeceksin anlamına gelmiyor ki

1prens_annesii ne alaka ki kendi kendine boş yapmış burada bekar olan nişanlı sözlü vs kullanan bir çok kişi var . Peride denince akıllarına cinsel sohbetler geliyor galiba burda sadece o konular konuşulmuyor ki sen bakma ona gir takıl yorumları oku dertleşme postu aç ne bilim takıl yani kimseyide takma sn eğlenmene bak. Boşanma durumun icinde Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun 🌸

1prens_annesii bende yalnız yaşıyorum . Kimseye hesap vermek zorunda diyilsin canım. İstediğingibi hayatını yaşa💞

Ne alaka boşanmışlar seks yapamaz mıymış çok saçma kııızzz gir Tabi

1prens_annesii aayyy ne kadar çok kırıcı insanlar var yaaa. Ne alakası var kuzumm hem sen bizim enlerimizdensin yanii yeni değilsin ki hepimiz seni biliyoruz 🧡 Veee burada sadece cinsellik konuşulmuyor biliyosun fikir alışverişi yapıyoruz kii çok güzel arkadasliklar edindik yanii aramizdaki bağ önemli sende onlara öyle söyleseydin benim orada yakınımda olmayip uzağım da olan çok değerli arkadaşlarım var diye. 🌷 Herşey cinsellik mi ya. Arada bir peride neselensin diye açıyoruz amaa amaç burda birlikte olup hep beraber konuşabilmek ✨ sakın öyle düşünme veee sen bizimle devamsın bu yolda 🧡

Slaedz06 ya her yerde var bu tip insanlar maalesef sizene isteyen istediği yere girer ya insanların kalbini kırmaktan başka birşeye yaramıyorlar

1prens_annesii Tabii ki girebilirsin canım. Hangi zihniyetsiz bunu söyledi sana? Burada bir tek evli kadınlar değil ki bekar kızlar bile var. Hem bir kadının illa eşi olması gerekmiyor. Bir kadın bir erkeğe bağlı değil bu hayatta gir istediğin kadar takıl sohbet et

1prens_annesii yıllardır evli olmayan biri olarak kullanıyorum perideyi ki regl takip programı olarak indirmiştim forum kısmını sonradan fark ettim ne var bunda ? Buraya gelen insanlar genelde mom ya da kids ten geldiği için evli ya da anne olarak geliyor ama program bütün kadınlara hitap ediyor. Cinsellik var diye lanse edildiği için artık senin cinsel hayatın yok ayıp o uygulama mi demek istediler bilemiyorum ama cinsellik kategorisi dışında kategorilerde var hani. Cahil insanları da yorumlarını da düşünmeye, duymaya gerek yok onları ilgilendirmez umursamayın

1prens_annesii arkadaşlr skşnnolun burası evli uygulaması değil
              Kadın uygulaması kadın olan herles indirebilir aramızda evlenmek üzre olan genç kızarda var evlenmeyen bekar kızlarımızda var pardon da evliler mi giricek sadece ha insanlar evliliklerini anlatıyor kimisi nişanlılığını vs bunları okuyup üzülecek halin yoksa tabikide gir oku bacım
              Arkadaşında saçmalamış bence bi salın kadınları yaa

Bsrkaya ayy o kadar çok sevindim ki bu yoruma benim hakkımda öyle düşünmen beni Bi o kadar mutlu oldun benim için sizde öylesiniz💜💜 başkasına derdimi anlatamayıp burda derdimi anlattım ve bana o kadar desteklediniz ki çok teşekkür ederim yüregi güzel anne 🥀🥀

1prens_annesii ay saçmalamışlar ya o diyinler bişeyler ögreniyoruz illa eş olmasına gerek var mı ayrıca burda okudum bende mastürmayon yapan evli kadınlar var Onlara diyorlarmı sen evlisin niye yapıyorsun kocanla yaşasana yaşayacagın şeyi , kime ne isteyen istedigi yerde istedigi şekilde olur sen kafana takma canım