mavikelebekk__ Bance gayet ideal bir kilo. Kilolu olanlar kendisinden daha az kiloya sahip olanı gördüğünde çok zayıf, kırılacak, rüzgarda uçacak diye nitelendiriyor.Eşiniz sizden yapılı olduğu için zayıf geliyorsunuzdur gözüne. Benim boyum 163cm, 45 kiloyum. Eşim 185 boy 70 75 kilo. Birinci sınıftayken rüzgar estiğinde geri geri gidiyordum ama bu yaşıma kadar kırılmadım sağlığımla yaşıyorum. 😄 Halsizlik, kan değerlerinizde düşme gibi problemleriniz yoksa dert etmeyin. Her yöntemi denemiş biri olarak söylüyorum kilo almanın ve vermenin tek yöntemi sadece boğazı açmak veya kısmak. Bir insanlara bakıyorum akşam yemeğinde ağır yağlı veya etli yemekler, sonrasında şerbetli tatlılar, biraz meyve ara verip ardına çay ve yanına başka çeşit tatlı yiyebiliyorlar. Ben asla üç dört saat içinde bu kadar şeyi bir arada yiyemem. Ağır bir yemek yediğimde gece rahatsızlanırım. Şerbetli tatlıyı asla aramam, ayda yılda bir künefeye gidince yeriz eşimle o sevdiği için. Normalden fazla yesem artık içim kabul etmiyor sindiremediğim için geri istifra ediyorum. Sizde çok yiyen biri değilseniz ve genetik yapınız böyleyse takviyeler, haplar, gece yemeleri, macunlar pek fayda sağlamaz. O sebeple kendinizi böyle kabullenmeye ve barışık olmaya çalışın derim 😊