Pişman oldum yemin ederim zaten haftada bir yaptığım ilişkinin sinirini yaşarken burda okuduklarımla daha çok kinlendim eşime 😀 yok yerden trip atacağım şimdi açıklayamamda 😀😀
Şu uygulamaya nerden geldim 🤷🏼
Al benden de o kadar 40ımin çıktığı gün bebek falan derken ben kaçtım simdide o istemiyor 3 gün oldu dikişlerin duruyordur patlar diyor onun o tavrını gördükçe çok üzülüyorum eskiden durduramazdim şimdi elinin altında😐
Burnumageliyoduslkmsn bizdede durumlar yorgunluk vs yada onun istediği zamanlar çoğunlukla. Bende gittiğimde yorgunum kelimesini duymak istemiyorum defalarca duyduğum için elimde kalacak katil olamam iki çocuk annesiyim 😀 haklı çok yoruluyor ama bende çok haklıyım 😀
Burnumageliyoduslkmsn aşko happy momdan hatırlarsın belki beni senin kırk çıktı şimdi ben bekliyom 20 gün var daha o zmna kadar azgın teke gibi dolaşıp sonrasında uzaklaşmazlar demi ay
kuzeymiraa ayyy aynısını ben yaşadım. Kavga çıkarttım diyo ben ne yaptım ilk yukledigimde:) birde regl olacağım yani dedi hasta olacağım gerginim diyo ilk defa bu kadar gergin oldun ve burnumdan getirdin :)
kuzeymiraa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
nur000 ah aşko valla bilmiyorum 😂 doğum yaptım eşim hastanedeyken daha mesaj attı annem yanımda ya diyemiyor yüzüme eve gelde ikinciyi yapalım xnsjhdjd baba olmak çok güzel bir duygu falan xhsjsjs servise cikartirlarken tekerlekli sandalyemi o sürdü bana diyorki çok seksi gözüküyorsun halbuki ağzıma sicilmis djdjdjb ama şimdide böyle lohusa bile olsan ateşi zirvede tut kanka
kuzeymiraa Hahahdndjdh ben bazılarının yalan olduğunu düşünüyorum ama olsun
Burnumageliyoduslkmsn burda kendimi açığa vermek istemiyorum tanıdık falan çıkar belki diye 😂
Valla iki taraflı da ateş var amma o zmna kül olmaz inşallah 😂adama dedim gel bişeyler alalım falan şu giyim olarak ods dünden hazır doğuma bi kaç gün kala diyodu şu dar sporcu taytlardan alcam sana falan diyodu şuan hala diyo şu 40ın bi çıksın vak gör neler yapcam diye bugün 21.gün biraz daha dinç tutayım olacakları o zmna kadar 😂😂