Hayalet14 Geçen hafta memleketten geldiğimiz gün son günümdu. Ara sıra kanamalirim vardı mutfakta arkadan sütünün ce dayanamadım. 🤭😁
Birde ben regl olunca eşim bana kanlı felek gelip beni mi buldun türküsünü söyler.😅😅
Anlamı biraz acıklı ama eşim söyleyince tam oluyo 🤣🤣
Aklıma geldi birden linç yemem inşallah 🤣🤣

mavikelebekk__ o gün biraz sert oldu ilişki bitince baktık yatak nevresim falan hepsi kan olmuş, ilişkiden soğumuştum o derece kötüydü🤧

Hayalet14 bittiğini sanıp girdikten sonra gelmişti diye hatırlıyorum ana 4 . Gün falan dı tatildeydik dayanamadım eşim hasta değil misin dedi Amman bitmiştir dedim 🤣🤣🤣

Bir şey dikkatimi çekti. Herkes eşimi rahatlatirim demiş. Biraz feminel olacak ama eşimi niye rahatlatiyorum ya o beni rahatlatsin. Stresli olan ve döngüye giren benim. Bir de şeyi anlamıyorum tek taraflı rahatlamak hiç romantik gelmedi🤔

Medusa işte bende onu anlamıyorum. Birde yani seks sadece rahatlamak değil ki. O romantizimi yaşamak değil mi? İki vücudun tek beden olup doruğa birlikte çıkabilme adrenalini birlikte tadabilme bunlar seksi çekici kılıyor.

etoile çok mantıklı düşününce. Sanki bizim ihtiyacimiz yok esim bir kere bile teklif etse ister misin diye o kadar sevinirdim ki beni düşünüyor diye …

Hayalet14 Karşılıklı birbirimizi rahatlatiriz cok kudurursak 😂😂🥹
          Oral yada sürtünme 🤌