Doğum yapalı iki ay oldu,eski hayatıma döndüğüm için çoooook mutluyum Allah’ım bu nasıl bir istek duramadım mesaj attım.Ufff akşama kadar nasıl bekliycem diye oda sormuş noldu aşkım diye
Seda Sayan’dan tabi tabi şarkısını gönderdim, yanıyorum🔥🔥dedim🙈🙈😅
Hadi kizlar toplaşın bugün kocalarımıza biraz munzurluk yapalım auramızı yükseltelim dişil enerjiler tavan yapsın, ortalık alev alsın 😈💋💄💄
Kocacığıma mesaj🔥 ortalık alev alsın 🔥
zehirlisarmasik peride sayesinde ewlere huzur geldi 😂😂kocam uzakta özledim kızzzz yazsam adam kudurur dayanamaz
mavidenyoksunun ay hiç deme zaten lahusalıktan beri çok isteğim oluyordu hatta hamilelikteki hallerimle bazen korkuyordum isteksiz kalıcam diye acaba eskisi gibi olur mu diye ağrılarım çok oluyordu çünkü ama doğum yapınca hepsi puffff uçtu gitti kuş gibi oldum☺️valla kocanın geleceği yakınsa güzel mesajlar atabilirsin tatlım neden olmasın uzaktayken de birşeyler yaşayabilirsiniz telefonda uzun uzun neden olmasın 🙈
İsteyenlere mesaj örnekleri atabiliriz biraz fikir olsun bu post altında bende birkaç tane kayıtlı kızlar😍
zehirlisarmasik Az önce dışarı çıktı söyle de atıyım geri gelsin 😁
mavidenyoksunun Hahahhhh aynı fikirdeyiz. 😅
mavikelebekk__ kız sen gece hızını alamadın mı 😅🤣
zehirlisarmasik Haahahahha 🤣🤣🤣
Tekrar neden olmasın. Reglime az kaldı ne kadar çok o kadar iyi 🤭
mavikelebekk__ Ekmeği taştan,seni baştan…
Dondurmayı Magnum,seni hamhum..
Kestaneyi sobada,seni mutfakta…
Makarnayı yoğurtsuz,seni soluksuz…
Rakıyı sek,seni tek…
Elmayı soymadan,seni yormadan…
Parayı dolara,seni duvara…
Kayısı dalında,seni yanımda…
Kahveyi sütsüz,seni üstsüz…
Dürümü lavaştan,seni yavaştan…
Hoşafı vişneli,seni cilveli…
Salatayı maydonozlu,seni bornozlu…
Sütü çilekli,seni sürekli…
Mermiler seksin,bu alemde teksin..
Kahvaltıyı çayla,seni aşkla..
Kahveyi köpüklü,seni öpücüklü..⭐
mavikelebekk__ karşılıklı mesaj şeklinde çok iyi oluyo ben öyle yapmıştım sen yaz bi iki tane o noluyo dedikçe devam et🤣🤣
zehirlisarmasik Çok iyi Magnum detayına bayıldım 🤣🤣
zehirlisarmasik Ay kocam görevde 10 gün sonra kavuşuyoruz bacım ara ara bu tarz mesaj atıyorum kafayı yiyor 😂 10 gün sonra da bizim bayramımız 😍
mavikelebekk__ evet hadi gerisi sende bacım ateşiniz bol olsun😁😁
yesilimsii kafayı yedirtmek bizim işimiz🤣🤣deli olsunlar hasretten delirsinler
yesilimsii Allah kavuştursun bacım
zehirlisarmasik Yazdım 😁
Sapıklık yapma gelir ağzını yüzünü yerim bak yazdı 🤭🤣🤣
zehirlisarmasik Kız sen youtubedaki esra mısın? O da annesine böyle kafiyeler kurar 😅😅
zehirlisarmasik Amin canım benim 😍
mavidenyoksunun benimkide uzakta mesajlarla öyle bir tahrik ediyorum ki heyecanla gelmeyi bekliyor 😂
mavikelebekk__ gelsinn bizde onun için uğraşıyoz😅