Kızlar ya bir türlü tenime uyan istediğim gibi bir ruj bulamadım. Katalogdan aldım. Ya rengi istediğim gibi gelmedi. Ya dokusu hoşuma gitmedi. Tenime uygun rengi denemeden bulamam sanırım ama , dokusu ipeksi olsun, ne çok parlak ne de mat istemiyorum. Aşkı memnu izlemissinizdir 😂 bihterle behlulun ilk kez arabada opustuklerinde bihterin sürdüğü ruj gibi parlaklığı ve rengi olsun isterim. Onerebileceginiz marka numara var mıdır? Gratis, tshop gibi kozmetikler de olan bir marka olursa hem gider denerim… İnternetten bilmeden almak istemiyorum. Önce rengimi bulayim sonra bitince internetten alırım diye düşünüyorum.
Bu arada almak istediğim renkler
Kırmızı, gül pembesi, ya da daha koyu tonu gibi gibi…
Ruj önerisi
- Düzenlendi
@mavikelebekk__ @Bsrkaya @TombulHatun @zehirlisarmasik @elifdedimbededim @baldanparmak kızlar siz de biseyler söyleyin özellikle kırmızı rujla delirtmek istiyorum.
Kuzum trendyolda çok güzel dudak rujları kalemleri var. Ve ben bayılarak kullanıyorum, ben çok cırt sevmiyorum. O yüzden genelde böyle nude ve az olan parlak tercih ediyorum çünkü ben göz makyajımı yoğunluk yapınca dudağa hafif sürüyorum ve birbirini muazzam tamamlamış oluyor. Avon türü lip oil dudak bakım yağı var çok hoş rengi toz pembesi gibi simli istediğin koyu renklilikte var, pembe açık pembe neysee. Genelde lipp glos kullaniyorum ten rengi olanı da çok hoş , bayılıyorum ben 💋 çok fazla ruj var kırmızı falan hepsini buraya yazamam ama trendyolda önerilerde çıkar sana ❤️
rengarenk29 "xl’ nin rujları çok iyi ben çok seviyorum hem ipeksi duruşu da çok hoş ama parlaklık konusunda emin değilim sadece aşkı memnunun o dediğin sahnesini bilmiyorum da 😅😅sen nasıl kırmızı ruj hastasıysan unutamamışsın 😅
Fotoğraf atmak istiyorum da atamadım
rengarenk29 ben çok makyaj yapmam hatta günlük hiç yapmam diyebilirim eşim ruj hiç sevmez öpmez rujluyken 😄 ben maybellline super stay mat rujundan başka ruj kullanmıyorm sadece kahve toprak tonları kullanırım rujda sana pek yardımcı olamadm kullandığım rujda mat çıkmıyor senin isteğine de uygun değil 😃 mac in rujları da güzel bir ara onu da kullanmıştm uzun zamandr kullanmıyorm ama
Mac fiyatı yüksek ama kırmızı olarak ruby woo gül kurusu tonunda da velvet teddy çok güzel bende mocha, kinda sexy ve ruby woo renkleri var mocha biraz daha kahve turuncu alt tonlu. Bu arada ruby woo daha sert mat yapıda ama diğerleri istediğin dokuda diye düşünüyorum 🥰
zehirlisarmasik 😂 yok kız o sahnede kırmızı değil pembe gibi bir ruj sürmüştü rengi çok hoşuma gitti ondan aklımdan çıkmıyor
bammbamm dün hemen bakayım Trendyol dan
- Düzenlendi
TombulHatun dudaklarım çok kuru o yüzden mat istemiyorum . Ben de makyaj yapmam, tesettürlüyum zaten. Evde yapmak için istiyorum eşime güzel görünmek için. Zaten şimdiye kadar yapmadığım için pek bir bilgim yok 🤭
rengarenk29 diğer yazılanlara bi bak o zaman belki benim dediğimi bulman zor olabilir
rengarenk29 flormar kiss me kırmızısı aşırı iyi aşırı aşırı
rengarenk29 benim eşim sevmediği için evde de yapmıyorm ben senden bilgisizim 😄
rengarenk29 ay benim bütün rujlarım mat ve kahve tonları 🫣😄
baldanparmak ya bı tane kahve tonu aldım mat ruj. Tenime yakışmadı çok koyu geldi bana. Hem de mat ruj durdukça kuruyor. O yüzden sevemedim.
TombulHatun yaa 😅
sephoraa evet baktım yorumları da çok iyi. Ama yine de denemem lazım. Önerileri not alıp gidip deneyip öyle alcam teşekkür ederim 😊
rengarenk29 goldenrose velvet serisini çok begeniyorum. Maybelline color sensatinal serisi yumuşacık çok hoş. Yine maybelinne hydra extrem serisine bakmani oneririm. Flormar prety serisi idare eder. Sürülür. Cok rujum var bitmiyorlar 🤣 her markadan alıp sürerim. Bunlar satenimsi yumuşak çok parlak olmayan yapıda kremsi olanlar
Lotus tam da öyle istiyorum işte ne çok parlak ne de mat. Bu önerileri de kaydediyorum. Bakalım 😊
rengarenk29 evet bende tam aradığım rengi bei türlü bulamadım ama sen kırmızı ruju boşver kırmızı bir takım al onunla delirt 😄