patates xyzem akşam masayı hazırlayıp işten gelen eşimi saç baş makyaj ve birde topuklu ayakkabı ile karşıladığım her gece mükemmel
xyzem patates hepsi okey ama topuklu ayakkabıyı evde giysem ben kendi kendime çok gülerim çok acayip geliyo nedense belki terlik olablr
mavikelebekk__ xyzem Evet en son dün gece giydim 😂 Ama ben zayıfım sadece kalçam büyük. Bu model balık etli hatta biraz kilosu olan birisinde o kadar güzel dururki. İnsana özgüven veriyor ❤️🔥
xyzem mavikelebekk__ galiba tesettürlü ve yeni evli olmanın çekingenliği var bende doğurup göbek ve kilodan kurtulur kurtulmaz bu elbiseden başlamak istiyorum
mavikelebekk__ xyzem Aslında yeni evli olunca böyle şeyler daha çok giyilmiyormu? Canım kilo sorun değil bence kendine yakışanı bulduktan sonra özgüvenin tavan yapar. 😍
mavikelebekk__ Slaedz06 Ne var kız bunda bende daha neler neler var. Mesella ilk kenara 1000 TL ayırmıştım sabahlık takım almak için sonra trendyolda bunları bulunca ucuza çeşit çeşit aldım tek tek çıkardim 😁 Tabi o zaman herşey ucuzdu. 😂
xyzem MedavikPastam aynen hahhass sessiz ortam ben eşime doğru yürüyorum tık tak tak kahkahayı basarım galiba ksmdmkd