Fairytalee Gulsah_35 inşallah çok istiyorum çünkü,bugünkü testten sonra moralim biraz bozuldu ama vardır bunda da bir hayır diyorum,elimden bişey gelmiyo çünkü beklemekten başka
galiba Fairytalee yaptığınız testte iyi bakın hatta altından flaş tutup bakın belki silik çizgi falan vardır eğer 1 2 Haftalık falansa inşallah hamilesindirrr ♥️
Fairytalee galiba özellikle baktım silik diğer çizgi var mı diye ama maalesef yoktu,fena halde ayaklarımın altı yanıyo ateşte yanar gibi,belirtiler var gibi ama testte çıkan bişey yok
Fairytalee galiba gerek kalmadı hiçbişeye,çünkü bugün başladı kanamam 😔 bu kadar gecikmezdi hiç,oluyormuş demek ki böyle de,hayırlısı artık
galiba Fairytalee ya nerden biliyorsunuz belki yerleşme kanamasıdır bende adet oldum sanmıştım umursamamamıştım belirtileri vs daha sonra test verdim silik çizgi çıktıktan sonra kanla daha netleştirdim
Yasak_elma Fairytalee Belki yerleşme kanamasıdır kuzum hemen üzülme kan testi yaptır sağlık ocağında.Allah gönlündekini nasip etsin🌸
Fairytalee galiba renk olarak adet kanaması rengindeydi ama,öyle lekelenme şeklinde kahverengi renkte olmadı,bildiğin kırmızı açık parlak renkliydi,şimdi de resmen olmuyo gibi bişey kanamam 🙈bi anlam veremedim neredeyse tüm belirtileri yaşadım bi de
Fairytalee Yasak_elma bu sabah gelmeseydi aklımdaydı hemen gidecektim Sağlık ocağına kan testi için,sonrasında gidemedim işte,her ay aynı üzüntüyü yaşamak o kadar kötü ki hayaliyle yaşıyorum resmen çift çizginin