lydlnn 3 buçuk senedir evliyim ve 2 yaşında bir kızım var. Çok sorunlu bir evliliğimiz var. Bizimle vakit geçirmez bizimle biyere gitmek istemez. Varsa yoksa arkadaşları. Sürekli tartışırız daha doğrusu eşim tartışır. Karşısında düşmanı varmış gibi hakaretler küçümsemeler. Önceden de sorunlarımız vardı ama şu sıralar hiç tanıyamıyorum. Cinsel sorunlarımız yok denecek kadar az. Örneğin bu gece iyiysek sabah bişey bulur kavga çıkarır. Kızım doğunca eşimde baba olabilecek potansiyeli göremediğim için spiral taktırdım. Haberi yoktu öğrenince problem yarattı. 1 seneye yakındır çocuğun çsi aklına gelmeyen adam bu gece bana ya spiralini çıkart yada eşyalarını topla git diyor. Siz olsanız napardınız? Ben 2. Bi çocuğun hayatı mahvolmasın istiyorum. Evliliğim için çok uğraştım mutlu huzurlu yuvam olsun diye naptıysam işe yaramadı. Bu huylarına rağmen hala aptal gibi seviyorumda. Boşansam herşey pahalı ailemin evine gitsem ihtiyaçlarımı karşılarlar ama sürekli yüzüme vururlar. Napcağımı şaşırdım resmen. Psikolojimi alt üst eden bir evliliği düzeltmek için uğraşmaktan sıkıldım 😕
ipek2022 lydlnn spirali çıkartmadan çıkarttım diye yalan söyleyemezsiniz çocuk olmayınca anlayacak aptal değildir. Doğum kontrol hapı kullanın derim 3 aylık iğne de olur eczanelerde satıyor sanırım
mavikelebekk__ lydlnn Sende söyle o zaman kızına iyi bir baba olsaydın korunmazdim diye. Spirala kızan 300 tl verip ayda bir yada 3 ayda bir asla iğne almaz
taslan lydlnn spirali öıkarttırdığı gün hamile kalan arkadaşlarım var bence o narsist bunu kafaya takmış ben olsam pılımı pırtımı toplar giderim
knb22mm lydlnn benim bedenim, benim kararım. Adam gibi baba olamayan birine ne eş olurum ne de evlat veririm tekrardan, tüm zahmeti sıkıntıyı siz çekiyorsunuz adamın tek derdi soyum yürüsün karım skilsin töbe ya bırak bacım bırak böylesinden hayır gelmez
mgbon Doğum kontrol hapı kullan bence sonra koruyucu iğneler var belli aralıklarla yapılan Huzursuzluk çıkartmakta boşluk arıyor kavgaya alışmış sanki rutini gibi olmuş
lydlnn mgbon benim spirali çıkartmayacağımı biliyor gitmemi istediği için mi böyle yapıyor acaba anlayamıyorum ya. İğneyi sağlık ocağında yapıyorlar mı bilginiz var mı ?
xyzem lydlnn çıkarttım de nerden bilecek sende rol yaparsn devamında ayna deyim gecikti galiba bu ay hamileyim arada testnyap üzül fln
mavikelebekk__ xyzem Çıkarttıktan sonra hemen hamile kalınmaz bence ya. Ben 6 ay sonra hamileydim. Mantıklı ama yalan sonuçta
lydlnn xyzem ilk zamanlar bunu çok yaptım anlamasın diye şimdi asla inanmaz doktorda sırf gerçekten çıkartıyor muyum diye yanımda bile kalmak ister.
lydlnn ipek2022 benimde aklıma bu geliyor ama nereye kadar devam edebilecek ki. Anlamıyorum kaç aydır aklına gelmeyen çocuk birden gece nasıl aklına geldi.
Cicikiz Hayalet14 adam ilk çocuğuna çok baba olmuş ya ikinciyi istiyor te Allahım malmıdır nedir bu adam ya sinirlendim sabah sabah
lydlnn Cicikiz maddi konudan bi sıkıntı yok ne istersek ikiletmez ama ilgi sevgi hiç göremiyoruz ya. Önceden her haftasonu gezmeye götüren adam şimdi 2 saati çok görür oldu.
lydlnn mavikelebekk__ anlamayacağını bilsem her şekilde yaptırırım ama bu sefer anlamasından kavga çıkmasından korkuyorum 😕
Cicikiz lydlnn herşey para değil maalesef seni de geçtim insan çocuğuna nasıl sevgi ilgi göstermez bi baba olarak alıp çocuğunu gitmiyor mu
lydlnn taslan aile evinde daha kötü olacağını bildiğim için gitmek istemiyorum. Hadi gittim desem çalışmam lazım çocuğum küçük evde bakacak kimse de yok annem babam çalışıyor kardeşim okula gidiyor Babannem var oda 76 yaşında çocuğun peşinden koşturabilecek yaşta da değil 😕
lydlnn Cicikiz evet keşke her istediğimizi alamasak başımızı sokabilecek bi çatımız olsa karnımız doysa da mutlu huzurlu olsak😕 Bunlar olmadıktan sonra paranın hiçbir önemi kalmıyormuş. Kızımla dışarı gitme konusuna gelirsek ayda yılda bir kafasına taş mı düşüyor bilmiyorum ama kendisi söylüyor çıkalım diye. Gezdirmemesini fazla takmıyorum en azından bizim çıkmamıza karışmıyor ama insan eşiyle de gezmek istiyor. Dışardan biri görse ne kadar iyi bir baba der o derece kızımla konuşurken güzel konuşur ama oda 10 dk sonra değişir. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum çok değişik bir insan. Hayalimdeki evlilik işten eve gelir beraber sofraya otururuz kahveye mi gitmek istiyorsun haftada 2 3 sefer birkaç saatliğine git gel bizimle ilgilen çocuk yatınca film izleyip oturalım haftasonu bize vakit ayır. Acaba ben mi çok şey beklemişim de sonra beklentim olmayınca hayal kırıklığı yaşamışım diye düşünüyorum.
lydlnn knb22mm ayrıldıktan sonra şuan ki halimden daha baskıcı mutsuz bi hayatım olacağını düşünüyorum ailem her gün yüzüme vurup üstüme gelcek. Gece çocuk ağlayınca bile saçma sapan konuşan herşeye karışan bir aileye sahibim😕
sadbarbie lydlnn sende ayaklarının üzerinde durmaktan korkuyorsun evet zor bu tabi ki kolay değil ama o düzeni bir oturturursan şükür edersin bi kaç ay zorlanırsın sonra rahatlarsın kenarda belli miktar paran varsa veya annenlerde bi süre çakışıp evini vs tutabilirsin sonunu göremediğin evlilikte ikinci çocuk sana daha fazla ayak bağı demek
Cicikiz lydlnn konuşmayı dene canım bi anlat derdini seni seviyorumla falan başla anlat yani nebileyim yaa
sadbarbie lydlnn sen programlasan mesela canım bu haftaya sonu kimseye söz verme pikniğe gidelim veya akşam film izleyelim şöyle ateşli gece falan olsun diye benim eşimde yatağımız kötü olursa bana her günü zehir eder yataktan yana mutlu edersem yüz değişiyor
Vanilya_ lydlnn aynı ozellıklerde bide benım kocam var.Tartısmadan 2 gün gecmiyor benimde aıle evıne donecek gücüm yok arkamda duran da yok çocuğum babasına çok düşkün ben gidiyim ağlamaz babası gider ağlar o derece.Boşanmayı düşündüm sonra çocuğum hergun heran babasını soracak ne yapacağım diye düşünüyorum bilmiyorum Allah ıkımızede hayırlı yolu göstersın🌸
knb22mm lydlnn ailemin yanına gitmem gerekirse gece gündüz uyumam evde iş yapar satarım zor biliyorum ama bugün benim de başıma gelse eğer ailem laf sokmasa da yine de gitmem gerek yok