İlk korunmasız ilişki sonrası hamile kaldım. Şuan 38+4 haftalık gebeyim. Dün gece artık doğum eylemi başlasın diye korunmasız ilişkiye girdik. Sonrası kusa kusa perişan oldum. O içerdeki cıvıklık hissi.. sperm kokusu.. öğürdükçe dışarı aktığını hissettikçe kustum. Peçete koyduğum halde bacaklarımdan aşşağı akan sperm. Düşen tansiyon. Off çok kötü bir gece geçirdim anlaşıldığı gibi. Bu durumu yaşayan var mı? İnanılmaz iğreniyorum spermden, eşim bir yandan tuzlu ayran yapıyor, bir yandan kolanyağı koklatıyor. Çok pişman oldu içeri yaptığına oysaki çok istiyordu. Bunu nasıl aşabilirim
Korunmasız ilişki, tiksinmek
Kuzuletta Evet sperm yumuşattı için doğumu kolaylaştırıyor. Bizde 39. haftada ilişkiye girip ertesi gün evde suyum gelip hızlıca hastaneye gitmiştik.
Bence senin bulantın tiksinmekten değil de son haftalarda mide bulantısı oluyor belki ondandır. Tabi başka şeylerden miden bulanmiyorsa bilemiycem.
Kuzuletta ay kotu bi durum☹️bunun için ne onerisi verile bilir bilmiyorum
- Düzenlendi
Kuzuletta benim hiç umrumda değil sperm falan eşimin spermi hiç kokmuyor zaten şanslıyım galiba o tarftan
Ama kendisi çok tiksiniyor bende hiç anlamıyorum onu neden kendinden çıkan bir sıvı bundan nasil tiksiniyorsun diye
bildiğin bas bas öguruyor yoksa hiç koku falan yok
o yüzden ona hiç göstermemeye çalışıyorum
Bu durum hiç geçmeyecek sizde hamilelike alakalı değilse
Bende çok tiksiniyorum vücuduma bulasmasindan nefret ederim …
Kuzuletta Hiç tiksinmiyorum hatta içime boşalması bana aşırı zevk veriyor. Ben de mi gariplik var diye düşündüm bunu okuyunca 😂