Arkadaşlar eşimle nasip olursa tatile gidicez bi kaç günlüğüne burda ki fazntazi elbise örneklerinden birini beğenmiştim hatta eşime dans falan ediyorum demişti okursa bilir kendini 🤣 ona istinaden ben hiç yapmadım böyle şeyler eşim çok sever bana da fikir oldu bende tatilde yapsam mı diyorum dansöz kıyafeti nasıl olur Sexsi olur mu yoksa normal açık elbise mi alayım yada hiç yapmasam mı tabi müzikli alkollü yaparım yoksa açılamam 🙈🙈🙈🫠🫠🫠
Saygılarım ile Türkçe katili ben 💋💋💋

sadbarbie dansöz kıyafeti bilemedim yaa, bana çok hoş gelmiyor o yüzden tercih etmezdim. Alkol eşiliğinde olacaksa çok açık seksi dapdar elbise giyerdim sanırım içime de jartiyer🤤

sadbarbie dansöz sever mi bilmem ama bence seksi bi kıyafet alkolle beraber daha çekici olabilir. Tabii eşini en iyi sen tanırsın bizimki fikir 🤭

sadbarbie dansoz sacma olur ama degisik fantezileriniz varsa bilemem dhdhhdhd ana bence hic seksi degil. Elbise veya gecelik tercih etseniz daha iyi olue

310323 teşekkür canım kıyafette karar kaldım 💋💋

Medusa eşim bir kere demişti ondan sonra duymadım dahaa 🤣🤣

sadbarbie Evet canım o kişi benim 😁😁
          Ben çok dans ederim eşime. Oryanteli tam anlamıyla bilmiyorum zaten dansöz olacaksan göğüslerin iri olması lazım o da bende yok o yüzden de trendoylda ona benzer etekli tüllü fantazi kıyafetleri var ondan aldım yıldönümüzde giymeyi düşünüyorum.
          Hala utanacak bişey yok diyorum. Alkollüyken daha fazla enerjim olduğunu eşim de söylüyor. 😅
          Sana da öneriyorum canım pişman olmuycaksn eşinin bakışları bile değişiyor özellikle kucak dansında ❤️‍🔥