Eşimde erken boşalma oluyor sadec 10 saniye bile sürmüyor ve 1kere yaptıktan sonra devam edemiyor
Eşinde erken boşalma olanlar varmı
nazliozyolcu ürolojiye görünsün mutlaka eşiniz. Çözümü var sana da ona da yazık
2 senedir evliyim sürekli söyluyorum doktora gidelim ikimizde ama hiç gidelim tmm demedi istemiyor
nazliozyolcu varikosel olursun de hemen nasıl koşuyor..onlardaki yumurta sorunları bizden tehlikeli gurur kırar
Benim eşimde se var 5 yillik evliyiZ 2 çocuğumuz var dr gitmek ıstiyor ama umursamıyor bubsurum bwni rahatsiz ediyor 21 yasndayim esim iise 31
nazliozyolcu benim eşimde erken boşalıyor ikinciye devam ettiği olmuştur etmediği de çok istiyorsa beni tutamıyor ama tutuyor işte kendini şey yapın bak mesela pozisyon değiştirin sürekli sık sık o zman boşalma geçikiyormuş
nazliozyolcu ya bu sorun bizde de var eşimle konuşmak istiyorum aslında ama kırıcı bi durum nasıl konuşsam diye düşünüyorum
delicee ben suledim artık dayanamadim sulemesen nereye kadar
- Düzenlendi
nazliozyolcu 5 yıllık evliyim bizde de vardı bu sorun dr a gitti ama bir cozum bulamadi gebelik doğum çocuk derken nerdeyse 1 yıl hiç birlikte olamadık zaten gebeliğim riskliydi.
doğumdan sonra da 5 ay yaşamadık birliktelik.
sonrasın da da ön sevişme uzun tutunca erken boşalma sorunu da geçti sürekli pozisyon değiştiriyoruz kızım da 25 aylık yani son 6 7 aydır harika bir cinsel hayatımız var
izmirlideli bende 50 günlük anneyim doğum yapacağım gün 3 kere ilişkiye girip normal doğumla doğurdum şimdi girmiyoruz ilişkiye yapmıyoruz diye korkuyorum açıkcasi ya daha o tadı unutursak iyice biterse yorumun umut oldu açıkçası eşim istemiyor gibi dikişlerin acır diyor
Burnumageliyoduslkmsn 3 mü çocuğa doğmaktan başka seçenek bırakmamışsmz jannsns
xyzem 41+3 mecbur gelecekti 😂😂😂
Burnumageliyoduslkmsn şimdi de geldi sevişemiyoruz ah hayat kötüsün hahhshs
Ön sevişmeyi bir tık kısa tutun genelde bizim on sevisme uzun sürünce bir dakika bile sürmüyor ama ikincisi baya uzun suruyo diyorum artık yeter 🤭birde prezervatif kullanınca uzun suruyo bizde sizde öyle deneyin belki işe yarar
Bizde on sevisme olunca da daha erken boşalır ve ikinci kez pirazatif kulaninca hiç yapamiyoruz
😁
Burnumageliyoduslkmsn sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah sezeryan dogumdu benimde ve felaket bi lohusalık geçirdim eşimin hakkını asla ödeyemem tam 55 gun ne konuştum kendisiyle zorunda kalmadıkça ne yemek yaptım o süreç geçti bu sefer de çocuk uyumadı iş yetişmesi misafir geldi gitti derken tam 5 ay geçti bu arada kziim 17 aylık ti memeyi kestik memeden kesene kadar da zulumdu benim için cinsellik meme olayı bitti rahatladim şu gece n süreçte eşim den ne bi soğukluk ne bir başka birşey hissetmedim Allah razı olsun