• Cinsellik
  • Cinsel ilişki sonrası vajina ağzında yanma hissi

Cinsel ilişkiden sonra oluyor ama zerre kadar islanmiyorum iki aydır, sonra oran cayır cayır yanıyor neden olabilir bu
İsteksizlikte var
Cinsellik yasamadigimda normal acı falan yok

eloko canım bence o kuruluktan olabilir işte ıslanmıyorum yazmışsın ya o tahriş ediyordur bence bi yag kullanabilirsin yada uygun bi krem vs neyse yada o eşige gelene kadar biraz ön sevişmeyi uzun tut ki ıslan

Enerciii off iki çocukla hicbisey uzun olmuyo az önce çocuklar uyuyodu 5 dk da yaptık küçük uyandı meme istiyo

eloko evet çocuktan önce ve sonra adlı çalışma ozaman dedigim gibi biraz krem yag sür o kesinlikle kuruluktan bence bide öyle deneyince bak bakalım ama yine de kendi ıslaklıgı gibi olmaz onuda diyeyim belki yine yanma olabilir ama azlıgı çoklugu belki degişir

eloko valla bilmiyorum ki kullanmadım ama bebek yagıyla yaglan vazelin kullan zarar vermeyecek şeyler olabilir

eloko bnde de olurdu oyle kayganlaştırıcı sürüyoruz azıcık ay mis gibi rahatta giriyor önceden bebek yagı kullandım yakıyordu beni iyki kayganlaştırıcı jel kulanıyoruz şip şak 😂 tafsiye ederim ok marka çilekli güzelde kokuyor

eloko kuruluktan gülüm bende bu ikinci doğumunda yaşadım ilk birkaç ilişkide ıslaklığım olmadığı için bende de biraz tahriş ve yanmalar oldu korktum duzelmiycek diye şükür ki geçti ıslanınca canı acımıyor insanın

Enerciii

eloko
            bebe yağı ve vazelin yerine ok markanın kayganlaştırıcı jelleri var, onlardan kullansa daha iyi olmaz mı?
            doktorum bize kesinlikle bebe yağı vs. kullanmayın demişti.
            yine de siz bilirsiniz 💐

ilaydaelcin valla bende hiç bilmiyorum ki Sadece bebek yagları bebeklerde kullanılınca Zararsızdır diye düşündüm yoksa inan bir bilgim yok