Burnumageliyoduslkmsn taslan adetin son gününe denk getirsin yada minikk jilek cizikkk atsın dhdj enjektörle enjekte etsin o anda shsjsns
nuryollanna etoile Evlenene kadar ilişkiye girmesin ve olabildiğince zayıflasın bir de kegel egzersizi yapsın abshajah
nuryollanna etoile Ya da cuzdanına kanlı peçete koysun, ilişki sonrası onu göstersin shsjhshs “aşkım bak şimdi geldi shsjaha”
Burnumageliyoduslkmsn etoile aşko arkadaş hemşireydi başka arkadaşı kına gecesi kan aldırmış kolundan ertesi gece içine sıkmış zaten bakire değil derinlere sıkmış oyalanmamis eve gidip duş alicam demis sıkmış direk işe koyulmuş anlamamış adam kızı tanıyorum kızdan nefret ediyorum adını soyadını yazasim geldi djsjsjsjsms asla tasdiklemiyorum da kandirilmamali bence happy kidsin teyzeleri sarmasin başımı dndjd
Burnumageliyoduslkmsn Canım sana vereceğim tavsiyede tadını çıkar nazlı nazlı davran baskın bir kişilik sen bile ilk gece zarif kibar ürkek davran ilk gece erkeğime vermiştim kontrolü çokta güzel olmuştu anlatmamı istersen anlatırım dhdhdjdj okunmazsa falan emegime yazık dhdhshs çok atesliydi ama dndjd
nuryollanna Bence ilk geceden verme, korkuyorum filan de baya bi tırsak ol acı cek, öncesinde bakire gibi davran ahshahahsh
etoile nuryollanna Burnumageliyoduslkmsn woooowwww millet dahi resmen ya. Hiç aklıma gelmezdi gerçekten gerçi hemşireymis onun aklına gelir
nuryollanna Burnumageliyoduslkmsn kına gecesi kan aldırmış kolundan ertesi gece içine sıkmış zaten bakire değil derinlere sıkmış oyalanmamis eve gidip duş alicam demis sıkmış direk işe koyulmuş anlamamış Gidene kadar yollara akmadı mı agakshwosgwoe etraf kan revam olmadı mı ahdıshsıegsıaga
Arennn Burnumageliyoduslkmsn yaa hastalık kapsaydi sonuçta kan ile çok hastalık bulaşıyor nasıl cesaret etmiş buna kendi kokundan mi kan aldırmış acaba bide sıktıktan sonra kan geri dışarı akmamış mı hemen yaa yanlış anlamayın ama birşey soracam erkek bakire olup olmadığını anlamaz mı çünkü çok zor giriyor ilk birliktelikte sanki katman varmış gibi 😂😂daha sonra rahat giriyor sonuçta fark edilmez mi edilir diye düşünüyorum
Burnumageliyoduslkmsn etoile aynen asko nuryollanna kan zaten pıhtılasiyor hemen kadının vajina sivisiylada seyrelmis ilişkide öyle anlattı valla bilemiyorum kız öyle demişti
etoile taslan bozuldum olmadı mı? Ben bir kadının kendisine bu şekilde yorum yapmasını çok doğru bulmuyorum. Niyetiniz kötü değildir ama. Bence dikkat edelim bozulmak ne demek. İlk ilişkiniz kocanız olabilir böyle söylersen daha şık olur
ayipolmasinama bahardali iş erkekte biliyor yalama yıkama yağlama sonrasında zevkten acı hissetmiyorsun zaten, keyfini çıkar