Ebru-20 Herkez augustos da evlenmis galiba 😅 Bizimde augustos da 7 yil olcak ❤️🥰 ilk günkü gibi cok ask cok sevgi
Zeynooo03 duy1se Eylül’de 16yılımız doluyor en kıdemliniz benim 🥰36yaş en ufakları ikiz olmak üzere 5çocuklu bir anne olarak hepinize selam 😍
duy1se Zeynooo03 Oo maşallah 🥰 yorumlara göre evet sizsiniz engin tecrübelerinizi paylaşırsınız artık 🤩
Zeynooo03 duy1se maşallah burdakilerin hemen hemen hepsi baya tecrübeli 🥰ama yinede yardımcı olunacak bir konu olursa tabiki seve seve yardımcı olurum 🥰
Ask_hosmus duy1se 7. yılımız Eylül’de biticek 8 e gircez inşallah 3 denede bebem var bide hamileyim duyurayım bari herkese 🤧😂😂😂
Zeynooo03 Ask_hosmus teşekkür ederim canım 🥰ama minyon olduğum için kilomda fazla olmadığı için ve kendime bakmayı sevdiğim için yabancı tanımayan biriyle dışarda biyerde muhabbet falan edince beni bekar sanıyorlar 😁
Ask_hosmus Zeynooo03 ooo maşallah diyeyim gene o zaman 😂 hayalim benim de bir sürü çocuğum olsun genç olayım 😂😂
26selda En kıdemliniz benim herhalde ağustos ta 18 bitiyor bir kız bir oğlum var ve 37 haftalık hamileyim🤦♀️🤦♀️
Zeynooo03 26selda evet benden kıdemlisin 😁 maşallah sana 🥰ama belli biyaştan sonra hamilelik zorlaşıyor bünye 20li yaşlardaki gibi kaldırmıyor rabbim yardımcın olsun
Cicikiz Sedaa kız benim kaç sene oluyor hesaplayamıyorum 2017 haziranda kaçtım kocama o gün bugündür kocadayım😂
Sedaa Cicikiz 6 seneyi doldurmuşsunuz canım, 7.senenizin içindesiniz. Ama kac senelik evlisiniz diye sorarlarsa 6 senelik evliyiz diyeceksin. 😂