- Düzenlendi
MedavikPastam hamileyken iki defa kolunu karnıma vurdu o zaman da gitmişti bı kaç kere koltukta uyumaya ondanda olabilir
MedavikPastam hamileyken iki defa kolunu karnıma vurdu o zaman da gitmişti bı kaç kere koltukta uyumaya ondanda olabilir
Ask_hosmus hahah evet farkedimce çek elini diye çemkiriyorım 😁😁
Ask_hosmus evet öyle oluyor araya soğukluk giriyor toparlaması ister istemez zor oluyor vallahi eşimde kaşıntı falan vardı doktor uyuz dedi ben yinede bırakmadım tek başıma korona olduk diye düşündük yine bırakmadım izin vermemek lazım ya sen ona uy ya da yanına almaya ikna et arkadaşın dediği gibi gece ağrım sızım olur sancım olur falan beni yalnız bırakma de vicdan yap biraz
Ask_hosmus ah biz kadınlar ne yarden geçiyoz ne serden😅😅bunu hepimiz yapıyor mu cidden ya erkekler de öyle düşünüyor mu acaba onu merak ediyorum
Bsrkaya kız ama öyle empati kurarsak şimdi ben erkek olsam bende korkardım ister istemez bişey olur diye benimkini de alistirana kadar bende neler çektim 😂
zehirlisarmasik bence onların düşünme kapasitesi yok 😂
zehirlisarmasik aşko post sahibi ben değilim 😂
TombulHatun ne çekicem 😂 senin eşin diyor mu öp elimi barışalım diye 😂
zehirlisarmasik Grip hamilelikte bebek için tehlike yaratabilir, bana geçmesin diye yatakları ayırmıştık, ama yinede geçti bana
Bsrkaya Onlar bizden daha çok hamile
MedavikPastam soguyorlar bence 😅
zehirlisarmasik kızz allah askinaa ne olacak? 3 çocukla hamile kalan nasıl kalıyor bişey olsa zaten o yorgunluğa ayakta kalmaya uykusuzluğa olur , yani eslerimizin şeyi plesantaya degmesi bile imkansız 😅 nasıl bir düşüncedir şeyleri ona degecegini dusundurten 😅 bebek zaten dusecekse o bahane olur bitti. Ben 2. Hamileyim veee 1. Çocuğum asla kucağımdan indirmedim 12 kilo kendisi ve sırt çantam da var. Bı 5 kiloda o desek hergun aralıksız anı hareketler yapıyorum. Çünkü çocuğum var. Ee sürekli ayaktasin vee buna rağmen ilişkiye de girdiğini düşün asla birşey olmuyor. Rabbim eğer o düşme imtihanını sana verdiyse sen surdan yokuş cık pıt bebek düştü olur
MedavikPastam bence istemeden karnina zarar vermesinden korkuyor.
Ask_hosmus varda işte düz mantık 😂
Ask_hosmus kız senin cevabına katıldığım için cevap vereyim dedim ama onu etiketlemeyi unutmuşum pardon🤭
MedavikPastam bir eve girince o grip herkesi dolanmadan çıkmıyo malesef
Bsrkaya kız işte erkekler değer bişey olur diye düşündükleri için halbuki bizim anatomimizi bizden iyi biliyorlar da işte 😂😂
MedavikPastam acaba güzelce oturup konuşsanız mı ama hiç bağırıp çağırıp trip atmadan sakin ve resmi bu durum aramızdaki şeye zarar verecek 50 yaşındaki insanlar yatak ayırıyor ne oluyor mu deseniz mesela
MedavikPastam senin gibi ateşli karıya bu yapıldıysa vah halilimize 😅😅😅 şaka bi yana izin verme öyle alışır bekar gibi o ne ayrı yatacaktık niye evlendik de ya
Ask_hosmus ahahah elini değil de başka yerini öptürüyo 😄