• Muhabbet
  • Bi erkek neden kanepede yatmak ister?

MedavikPastam hamileyken iki defa kolunu karnıma vurdu o zaman da gitmişti bı kaç kere koltukta uyumaya ondanda olabilir

Ask_hosmus evet öyle oluyor araya soğukluk giriyor toparlaması ister istemez zor oluyor vallahi eşimde kaşıntı falan vardı doktor uyuz dedi ben yinede bırakmadım tek başıma korona olduk diye düşündük yine bırakmadım izin vermemek lazım ya sen ona uy ya da yanına almaya ikna et arkadaşın dediği gibi gece ağrım sızım olur sancım olur falan beni yalnız bırakma de vicdan yap biraz

Bsrkaya kız ama öyle empati kurarsak şimdi ben erkek olsam bende korkardım ister istemez bişey olur diye benimkini de alistirana kadar bende neler çektim 😂

zehirlisarmasik kızz allah askinaa ne olacak? 3 çocukla hamile kalan nasıl kalıyor bişey olsa zaten o yorgunluğa ayakta kalmaya uykusuzluğa olur , yani eslerimizin şeyi plesantaya degmesi bile imkansız 😅 nasıl bir düşüncedir şeyleri ona degecegini dusundurten 😅 bebek zaten dusecekse o bahane olur bitti. Ben 2. Hamileyim veee 1. Çocuğum asla kucağımdan indirmedim 12 kilo kendisi ve sırt çantam da var. Bı 5 kiloda o desek hergun aralıksız anı hareketler yapıyorum. Çünkü çocuğum var. Ee sürekli ayaktasin vee buna rağmen ilişkiye de girdiğini düşün asla birşey olmuyor. Rabbim eğer o düşme imtihanını sana verdiyse sen surdan yokuş cık pıt bebek düştü olur

MedavikPastam acaba güzelce oturup konuşsanız mı ama hiç bağırıp çağırıp trip atmadan sakin ve resmi bu durum aramızdaki şeye zarar verecek 50 yaşındaki insanlar yatak ayırıyor ne oluyor mu deseniz mesela

MedavikPastam senin gibi ateşli karıya bu yapıldıysa vah halilimize 😅😅😅 şaka bi yana izin verme öyle alışır bekar gibi o ne ayrı yatacaktık niye evlendik de ya