yesilimsii papatyahnm Bu gaz olayı bi tek bende olmuyor sanırım 😂 Gerçekten olmuyor yani neden acaba bilmiyorum 😂
TombulHatun papatyahnm mutlaka her ilişkide yaparız ama yaşamadm ya inşallah yaşamam gülmekten yapamamda 🤣🤣🤣
mavikelebekk__ papatyahnm Hiç açıklama gereği duymadım 😅 Öyle bişey yaşanınca aynı anda kahkaha atıyoruz 🤣🤣
mavikelebekk__ knb22mm Ben o pozisyonda daha rahat orgazm oluyorum. Eşim de çok seviyor o yönden şanslıyım 🥰 Hiç gaz sancısı olmuyor bende
Yasak_elma Bsrkaya İlk zamanlar bende gülmekten ölüyirdum krize giriyordum eşim normal güluyordu ama ben yerlerde utandigım icin daha da gülme geliyordu çünkü😂😂Ama artık ikimizdede ses yok devam ediyoruz yolumuza🤐😂
BoncukunAnnesi Eucleas Yok kız suçlanıyor 😂😂 seks sırasında erkeğin özgüvenine laf söyleyince iyi suçlanıyorlar 😂😂😂
Ask_hosmus TombulHatun ahahaha ay çok kötü bi durum anlatamam asla yaşanması lazım o utancın😂😂ben açıklamayı bittikten sonra yapmıştım eşimde hatta bırak yaa yüzümüze yüzümüze estiriyon demişti 😂
TombulHatun Ask_hosmus ahahahaahha ay grşmesin başıma ben çok utanırım hayır gülerim de yani işi gücü bırakıp 😁😁😁 açıklayamazsında vajina gazı olduğunu 🤣