Black_daisy Ben daha önce yaptığımı anlatayım sana,benim masam yoktu önce eşim evden çıktı yemekten sonra bende hemen başladım hazırlıklara o gelene kadar herşeyi hazırlamıştım orta sehpam vardı orta sehpaya mumlar, güller,resimler etrafta, müzik ayarlamistım TV den o gelince hemen açtım içeri öyle girdi, pastasını çerezini içecek bardaklarimizi herşeyi hazırladım bende en şık şekilde giyindim makyaj, parfüm saç kendimi de hazırladım geldi şok oldu evden giderken hiçbir şey yoktu çünkü çok yorgun olmasına rağmen yinede 2 saat falan oturduk sohbet ettik o şekilde tabi o gözlerini benden alamadı 😂her doğum gününde farklı biseyler yapmaya çalıştım ben sende ilk defa yapiyormussun elinden geldiğince özenli ol güzelim mesela pastanın üstüne de ’be my always"yazdırmıştım (her zaman benim ol) anlamı 🤭kızlara da katılıyorum şık bir kıyafet giymeni öneririm içine iç çamaşır da seksi birşeyler giy ya da yatak odasına geçip sonradan hazırlan onun için yemek yerken keyifle sohbet etmek önemli yine tavrınla,bakişlarinla,kokunla da onun aklını başından almak senin elinde☺️oraya da güzel kokulu mumlar koyabilirsin bide onun içinde müzik ayarlarsan değişiklik olur sizede aklıma gelenler bunlar herkesin tarzı farklı sen anlattiklarimizi eşine göre ayarlarsin