happymom2561 Seks esnasında konuşmaktan utanıyorum, ama aynı zamanda arsızca konuşmayı çok istiyorum. Eşime neler söyleyebilirim
mavikelebekk__ happymom2561 Aklınıza gelebilecek herşeyi söylüyorum aşırı hoşuna gidiyor. Çok hızlısın canım yanıyor ama hoşuma gidiyo. Koca y****li aslanım benim. Dayanamıyorum içimdeki ateşine gibi 😅😅 Daha çok varda baya terbiyesiz 🤭🤣🤣
ayipolmasinama Puahahaha ahahahhahaha bana bi ar namus geldi kızlar doğum stresine girdim ondan mı bilmem 😂😂😂 yoksa biliyorsunuz yakardım buraları yatak muhabbetleriyle adhdhsjb
nrcn01 Ayy ben aşırı dirty talk yapamıyorum. Utanıyorum. Hadi aşkım hayatım falan diyorum. Hadi hızlan bu kadar 🤭
zehirlisarmasik Sende yavaş yavaş başla çok terbiyesizden başlama bende azar azar söylerdim eşim hep beni teşvik ettiği için zamanla bende alıştım şimdi neler neler diyorum yani😄
Puahahaha ayipolmasinama ajajsjsj stres yapma kız kolay olur insallah bol bol dua et ar namus gelmişken 😆😆
ayipolmasinama ayipolmasinama bu gönderideki çoğu kişiyi bulamıyorum sohbetlerde, ben doğurdum bebişi biraz büyüttüm geldim nerdesiniz bacılar 😂
mavikelebekk__ ipek2022 Yok canım yani herkes söylemek zorunda değil yani bende ilk başlarda söylemiyordum eşim söylememi istiyor 🤭