Gamzekck HurremSultan jskskskskskskssksksk bunu diyince aklıma sevgiliyken soksana pipini içime diyisim geldi dnsjkddjjd gülmüştü bütün büyü bozulmuştu oturduk sigara içtik dndmdmdm sonra yine başladık sevismeye
Gamzekck HurremSultan benim söylediklerimi görsen bana ne dersin acaba az önce yazdım geri sildim ben fazla orspuyum kocama burdakiler benim söylediklerim yanında melek 😂😂
HurremSultan Gamzekck dün bana kal geldi adam konuş diyor tık yok askim diyorum kalıyorum😂😂 sabah diyorki fil.fik istiyorsan ne kadar istediğini belli et sen istedikçe ben istiyorum😂😂😂 aslan ya 😂
Gamzekck HurremSultan yok bacım utanmak değilde fazla ileri gitmek istemedim burdakiler bize yeter şimdilik karıların aklını celmeyelim
Gamzekck HurremSultan mhkfjdjdhd seninkide mübarek seks uzmanı gibi herşeyi söylüyor ediyor eşimde öyle olsa keşke valla rabbim huzur mutluluk aşk sevhet versin 🤲🤲
Artemis_ happymom2561 yorumları okuyunca kendimi romantik bir pıtırcık gibi hissettim 😂 ben seni seviyorum kocam aşkım çok özledim seni doyamıyorum falan diyebiliyorum maksimum 😂 eşim çok konuşur ben de desteklerim ama direkt ben söylememiştim böyle atesli şeyler hahaha denemem lazım burdan öğrenecek çok şeyim var 😂renk katalım bariiii
sanalkoala noluyoyav 28 yıllık hayatım boyunca doğma büyüme maraşlıyım abari diye bir kelime duymadım görmedim hangi Maraşlı onlar 😂
noluyoyav sanalkoala valla ben onların yalancısıyım ahaha şaşırma ibaresi olarak hep abariiii diyorlar ahaha
boga Pembepanter33 sen ben olabilirsin aynı şeyleri söylerim oda bana söyler bence sex hayatını güçlendiriyor böyle konuşmak. Şahsen ben çok azgın ve libidosu yüksek bi kadınım her gece yapsam istemiyorum demem hamileyken bile 42.haftaya kadar sex yaptım
Sevde_20 happymom2561 seni nasılda bastan çıkardım ama gelecegini biliyodum hic gitme sabaha kadar beni becer harikasın canın acıyomus gibi inle biraz abart yukselsin🤭🤭 o an aklına geleni soyle zamanla o da sana katılır daha değişik güzel atesli cumleler çıkar bende konusmayi seviyorum ve daha cabuk tahrik oluyorum zamanla esimi de alıştırdım buna daha kolay bosalmak icin iyi bi yontem😇😇😇😇
busbutun Oooo neler var buralar da ya ben eşime daha yeni yeni sevişirken seni seviyorum diyorum bende söylemek istiyorum sizin gibiiiii ama çok utanıyorum çekiniyorum eşim söyleyince aşırı hoşuma gidiyor