• +18
  • Eşinize yazdığınız erotik mesajlar

Bir postta gördüm hadi buraya yazın fikir olsun.

Ben 😋💋 bu iki emojiyi atıyorum genelde özledim falan yazıyorum.

• [silindi]

Yazmadim ama yazicagim cook sey var isterseniz yazarim biraz uzun

nrcn01 keşke burda olsan, icimde olmani ozledim, Senin icinde olacagim saate kadar ben şimdi ne yapacağım, Gelip seni becermemi beklwyemezsin deilmi, Görünüşe göre bu gece çok sert gecicek ne dersin, Bugün evin hangi köşesinde üzerine cikayim, Beni dislerinle soymani istiyorum, Geldiginde en çılgın fantazini gerceklestirelim, Bana bir midilli gibi binmeni istiyorum, Bana yaptigin en pis seyi soyle bahse girerim daha iyisini yaparsin, seninle herkesin icinse sex yapmak istiyorum yakalansakta umrumda deil, Bir iz birakacak kadar bana saplak atabilecegini biliyormusun, beni operken ellerini daha sert kullanmayi sana ogreticem, Bu gece bana hakim olmani istiyorum, Dilimle sana yapacaklarima inanamayacaksin, bu gecenin zor olmasını istiyorum eve geldiginde bana istedigini yapabilirsin, beni baglamani dusunuyorum ve bu beni çok azdiriyor, Seni icimde hissetmeye ihtiyacım var, Bana yapmak istediğin her pis seyi soyle, Bu gece ogretmenlik oynayacağız ve sana harika bir ders vericem, Ne dusundugumu tahmin et benim dilim ve sen inliyosun, Bu gece kıyafetlerini cikarip seni o kadar yavas opucemki icime girmek için yalvaricaksin, Beni duvara yasladigin o ani tekrar yasat bana, Yaramazlik yaptim bu konuda ne yapacaksin, Sacimi cektiginde hissettigim hisleri seviyorum, kılıcın keskin olsun yigidim hahah uzun oldu ama

Koca y….lı aslanım diyen abla ya hahagaf 😂😂😂😂

Askkadini kaç yaşındasın ki herkes saygidanda ablada diyebiliyor 😂 bunu diyicegin aklıma geldide duzeltemedim 😂😂😁