Daha önce açılan postlara baktım genelde linçleyen bir tayfa var onlar şimdi bir ötede dursun. Cevabını merak eden ve konu hakkında bilgisi olan çok kişi vardır. Çin takvimi vs değil adet döngüsüne göre kız bebek olma ihtimalinin olduğu günler nasıl belirleniyor arkadaşlar. Teşekkür ediyorum şimdiden 🌺
Bebek cinsiyeti
mevre Böyle bir şey yok canım. Olsa bile net sonuç vermez. Hem bunun gerçekliği olsaydı herkes öyle hesaplayıp istediği cinsiyeti dünyaya getirirdi
mevre şöyleki sperm vajinaya boşaldıktan sonra 72 saate kadar yaşayabiliyor ama yumurta çatladıktan sonra bir gün ömrü oluyor
Erkek cinsiyeti taşıyan sperm kız cinsiyeti taşıyan spermden daha hızlı
Kız cinsiyeti taşıyan sperm de erkek cinsiyeti taşıyan spermden uzun yaşıyor
O yüzden yumurtlamadan önce ilişkiye girersen kız olma ihtimali olabilir yumurtlama zamanıda erkek
mevre öyle birşey yok canım çünkü ben baktığım da kız çıkıyor ama gerçek cinsiyet erkek yani bunlar sadece değişik inançlar işte
Arkadaşlar yüzde 100 diye bir şey yok denemek istiyorum sadece 😀
Eskobar benimki gene mi erkek o zaman🥴😂
mevre Böyle bir şeyin varlığını doktorlarda kabul ediyor ,bilimsel olarak geçerliliği var . Tutma oranı şansa bağlıdır orası ayrı. Yumurtlama günlerin şaşmıyorsa ihtimalin artar, yumurtlama gününden 3-4 gün önce girilen ilişkide kız bebek ihtimali fazlayken yumurtlama gününde olan ilişkide erkek ihtimali fazla. Biz mesela tahmini yumurtlamadan 5 gün önce korunmasız ilişki yaşadık ,kız bebeğe hamileyim . Denemekten zarar gelmez .
Ask_hosmus aman tanrım😂😂😂
Eskobar aboovvvv derim artık 😂
mevre benim doğru çıkmıştı ama çin takvime sonradan baktım ben