Selam arkadaşlar günlerdir çoğu postu okurum çoğu şeye yorum yapmazdım ama bazı şeyler biraz anlamsız geliyordu prezervatif yırtıldı hamile kalır mıyım sorularına şaşırıyordum nasıl yırtılabilir diye çünkü 9. Yıla gireceğiz ve evlendiğimizden beri prezervatif kullanıyoruz bir kere bile böyle birsey gelmedi başımıza ben o yüzden anlam veremiyordum ama dün ilk defa yırtıldı şok oldum yumurtlama dönemi bir de. 2 tane çocuğum var küçük daha 1,5 yaşında inşallah hamile kalmam çok korkuyorum ertesi gün hapı almadım çünkü dini boyutta şüpheli hamile kalmayı engelliyor evet ama döllenmeyi değil döllenmiş yumurtanın tutunmasını engelliyor öyle hamilelik olmuyor yani, şu hayatta büyük konuştuğum hersey başıma gelmek zorunda mı saçma bulup nasıl böyle olur dediğim şey kaç yıldan sonra başıma geldi dua ediyorum sadece, çocuk istediğimizde hemen o ay olmuyordu biraz da onu düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, öyle yazmak istedim size de insanın başına gerçekten gelebiliyormuş 😢
Prezervatif yırtıldı olmaz öyle birsey derdik oldu
Ehu geçmiş olsun, hamile kalırsınız/kalmazsınız hayır olsun sonuç inşallah, demek ki insanın başına herşey gelebiliyor 🫧
ayipolmasinama aynen öyle hayır olsun inşallah ama hamilelik olmasın diye dua ediyorum sürekli
Ehu kız hayırlısı diye dua et, bak insanın başına herşey gelebiliyor diyoruz, bundan 25-30 yıl sonra bu bebişin senin için ne kadar hayırlı olacağını bilemezsin, hamilelik olsun olmasın deme, hamile kalırsan bunu hisseder ata karmasına falan girer, sen hayırlısı diye dua et muhakkak 💕
ayipolmasinama aslında öyle demeye çalışıyorum ama Allah içimdekini de biliyor ya 3. Ye hiç hazır değilim 2 yeter diyorduk
Ehu i
Ehu bende 2. Hazır değilim. Aşırı korkuyorum. Tamam imtihan olmaktan da korkuyorum. İstemiyirum dedigimde Allah imtihan eder diye aşırı korkuyorum. ama çok zorlanıyorum bebeğim 7.5 aylık yani cidden aşırı zorlandim o yüzden korkuyorum. Zaten özel hastanede doğum 22 bin olmuş dün öğrendim ayyyy o kadar kirkmusum ki konuyu nereye bağladım 😂
Ehu bizde hep prezervatif kulanıyoruz ara bizimkide yırtiliyor daha hamile kalmadım o şekilde korkma ilaçta almişsin zaten
Ehu Ay canım Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ama bu hayatta büyük konuştuklarım başıma geliyor diye başlık olsaydı altına benim ismim yazılırdı net. 😅
mavikelebekk__ en başta benim olurdu kesin çünkü hersey mi basa gelir şakasız 😏