• Cinsellik
  • Prezervatif yırtıldı olmaz öyle birsey derdik oldu

Selam arkadaşlar günlerdir çoğu postu okurum çoğu şeye yorum yapmazdım ama bazı şeyler biraz anlamsız geliyordu prezervatif yırtıldı hamile kalır mıyım sorularına şaşırıyordum nasıl yırtılabilir diye çünkü 9. Yıla gireceğiz ve evlendiğimizden beri prezervatif kullanıyoruz bir kere bile böyle birsey gelmedi başımıza ben o yüzden anlam veremiyordum ama dün ilk defa yırtıldı şok oldum yumurtlama dönemi bir de. 2 tane çocuğum var küçük daha 1,5 yaşında inşallah hamile kalmam çok korkuyorum ertesi gün hapı almadım çünkü dini boyutta şüpheli hamile kalmayı engelliyor evet ama döllenmeyi değil döllenmiş yumurtanın tutunmasını engelliyor öyle hamilelik olmuyor yani, şu hayatta büyük konuştuğum hersey başıma gelmek zorunda mı saçma bulup nasıl böyle olur dediğim şey kaç yıldan sonra başıma geldi dua ediyorum sadece, çocuk istediğimizde hemen o ay olmuyordu biraz da onu düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, öyle yazmak istedim size de insanın başına gerçekten gelebiliyormuş 😢

Ehu geçmiş olsun, hamile kalırsınız/kalmazsınız hayır olsun sonuç inşallah, demek ki insanın başına herşey gelebiliyor 🫧

• Ehu bunu yanıtladı.

Ehu nasibi varsa bebenin sürtünmeyele bile gelir yapacak bir şey yok🤷‍♀️
      Da prezervarif alırken şu kaygaulaşrıcı işine de ülke olarak alışsak ,prezervatifi ilişki başlamadan takmaya alışsak hiç fena olmaz.tamamen alışkanlık işleri bunlar

Ehu yanj bu prezervatif nasıl yırtılır diye sorgulayan ben ins başıma gelmez.

• Ehu bunu yanıtladı.

Eucleas hep en başında takarız hiç riske atmadan ama kayganlaştorıcı konusundan dolayı yırtılmış olabilir 8 yıldır böyle birsey olmadığı için kullanma gereği olmamıştı hiç

etoile yok kesinlikle sorgulama çünkü ben gerçekten anlayamıyordum söyleyen insanları böyle nasıl olur ya derken 😢

Ehu ok kullanıyorum. Hep rahattım artık tedirgin olacagim

• Ehu bunu yanıtladı.

etoile ok durex karışık ama genelde durex kullanıyorduk yırtılanda oydu ama bence hangisi olursa olsun ekstra dikkatli olmak gerekiyormuş bu kadar zamandan sonra yeni anladık 🥲bir de değişik gelen hiçbir konuyu kimseyi yadırgamayacağım bir daha 😕

Ehu kız hayırlısı diye dua et, bak insanın başına herşey gelebiliyor diyoruz, bundan 25-30 yıl sonra bu bebişin senin için ne kadar hayırlı olacağını bilemezsin, hamilelik olsun olmasın deme, hamile kalırsan bunu hisseder ata karmasına falan girer, sen hayırlısı diye dua et muhakkak 💕

Ehu geçen bjrinin daha yirtilmisti o da durexti

ayipolmasinama aslında öyle demeye çalışıyorum ama Allah içimdekini de biliyor ya 3. Ye hiç hazır değilim 2 yeter diyorduk

Ehu i

Ehu bende 2. Hazır değilim. Aşırı korkuyorum. Tamam imtihan olmaktan da korkuyorum. İstemiyirum dedigimde Allah imtihan eder diye aşırı korkuyorum. ama çok zorlanıyorum bebeğim 7.5 aylık yani cidden aşırı zorlandim o yüzden korkuyorum. Zaten özel hastanede doğum 22 bin olmuş dün öğrendim ayyyy o kadar kirkmusum ki konuyu nereye bağladım 😂

etoile ikisinde de özelde doğum yapmıştım rahat edelim diye öyle birsey olursa her anlamla zorlanacağız yani daha ortada birsey yokken devlet hastanesi istemem diye üzülmem peki 😁 gerek kalmaz inşallah güler geçeriz 🤲🏻🥲

Ehu bizde hep prezervatif kulanıyoruz ara bizimkide yırtiliyor daha hamile kalmadım o şekilde korkma ilaçta almişsin zaten

• Ehu bunu yanıtladı.

Ehu Ay canım Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ama bu hayatta büyük konuştuklarım başıma geliyor diye başlık olsaydı altına benim ismim yazılırdı net. 😅

• Ehu bunu yanıtladı.