Avakadobuu Slaedz06 bilmiyorum 6 7 gibi eve gelecek bn konuşmasam asla konuşmaz ve kendimi çok mahcup hissediyorum
etoile Avakadobuu bence ne hissediyorsan ona söyle. Bisalacaktim sen yavaş davraninca gerildim de. Ama boyke olmasini seni kırmayı istemedim falan filan
Avakadobuu etoile sanırım bunu yapacam eve gelmesini bekliyim mesaj mı atayım eve gelince hiç konusmaz
TombulHatun Avakadobuu kız niye birden kalkıyorsn adam belki yavaştan başlyıp ritmi tutturup hızlanacaktı 😂
ayipolmasinama Avakadobuu sinirlenip sevişmeyi yarıda mı bıraktın ??? Sevişme sırasında adam boşalmadan yarıda bıraktın kalktın yani 😆 gönlünü nasıl alacağın sana kalmış ama birdaha yapmaman gereken bir davranış bu 🙃
TombulHatun Avakadobuu ben olsam hızlan diye şaplak atardm adama kalkmak yerine akşam güzelce gönlünü al yavaş davranınca hevesim kaçtı filan de
Medusa Avakadobuu Bunda sinirlenip kalkacak ne var ayol dhdhhdh sen cikaydin uste isi devralsaydin nolcak yani
Avakadobuu Medusa işte o an hiç öyle düsünemedim sabhn köründe gözümü açar açmaz başaldı hiç sevişme olmadn
Avakadobuu TombulHatun kız zaten günlerdi yapmıyordum hiç sevişme olmadan oldu bam diie inada bozuldum sanırım