Hem bütçem az uygun aradım hemde göğüslerim çok, küçük emziriyorum battı 75 beden bunlar nasıl sizce kç

bulut17 ben ilk baştaki saten geceligi çok beğendim. Hatta buna benzer yeni aldım bende. Eşim bayılmıştı 🤭

bulut17 jartiyerin daha farklı türlerine mi baksan acaba,en fazla kaç TL ye kadar bütçen,bide yorumlarını okuyarak al mutlaka geçen arkadaş almış kötü çıkmıştı canım dikkat et

Sedaa saten kesin ztn siyah hiç yoktu ama şu sonuncu kararsızım sizce kullanılır mı gecelik dışında hiç almadım çok utanırım

vodi ona bayıldım çok güzel yorumlar iyi ama sonuncu da çok kararsız kaldım genelde gecelik giyiyorum

zehirlisarmasik valla hepsinin yorumu çok iyi jartiyer hiç giymediğim için merak ettim ama aşırı utanıyorum kullanır mıyım bilmiyorum satene bayıldım siyah da hiç yoktu

Sedaa kız 166 boyum 56 kiloyum s m alıyım bide s olur dimi dar dursun hem

bulut17 dürüst mu olayım kibar mi olayım karar veremedim. Aldıysan güle güle kullan almadiysan bütçeni bir tık artirip bakabilirsin bence 😉😇

bulut17 jartiyerliyi beğenmedim sanki farklı modelleri daha hoş duruyor onun dışında diğer ikisini ben kullanıyorum beklemediğim kadar kaliteli çıkmıştı.saten olanın zaten farklı renklerinide almıştım gece yatarken halen giyiyorum kimi saten insanı rahatsız eder terletir bunda öyle sorun yok yumşacık bence bulmuşken al dolabında dursun

etoile niye ki çok mu kötü ilk 2 Model eminim çoğu kişinin dolabında vardır ama sonuncudan utanıyorum ne yalan söyliyim

Goat saten çok beğendim İnş dediğiniz gibi çıkar gerçekten çok iyi a olur mu, acaba 56 kiloyum 166 boyum jartiyer hiç giymedim deneme amaçlı aldım ama çok utanıyorum öyle şeylerden

• Goat bunu yanıtladı.

Goat peki uygun fiyatlı memnun kaldığınız ürünler varsa atar mısınız çpk sevinirim

• Goat bunu yanıtladı.

bulut17 saten olanları ben 2 sene önce almıştım hiç bi renginde de solma sateninde bozulma falan olmadı ki çeşitli renkleri hep uyurken üstümde olmasına ragmen. Jartiyerliyi aldıysa neden utanıcaksınki olur tabiki çekinmeden giy bence,ben sadece modelini beğenmediğim için söyledim sen beğenmişsin utanma bence giy nolcak 😁

bulut17 https://ty.gl/odwrz0djmm

En son bunu aldım dokusu güzel giyince rahatsız etmiyor danteli batmıyor genelde internetten almıyorum bizim burada bi magaza var bu tarz urunleri getiriyor gorerek almayı daha seviyorum

bulut17 canım içine sindiyse güle güle kullan. Daha güzelleri de nasip olur ins

bulut17 siyahlıyıda beğenmedim ben ya. O jartiyerde hic ilgi çekici seksi gelmedi bana 😂 farkli modellere bak istersen. Daha güzel seksi modeller var, mesela ben külot sütyen tarzı ayrı ayrı olan jartiyer modellerini cok seviyorum. Benimde alasım var, alırsam öyle alırım, bu resimdeki gibi almam.

bulut17 yani çokta dar durmasın bence, saten ya zaten, üstünde dökümlü hali daha güzel durur bence. M alsan sana olabilir.

bulut17 Kırmızının dışındakiler çok güzel.Benimde var onlara benzer ve eşimde bayılıyor üste cok güzel duruyorlar