Kızlar eşim çok mesafeli bir türlü yakınlaşıp böyle ne karı koca gibi olamıyoruz araştırdım ve nebe suresini gördüm dün denedim okudum suya oda içti. Sizlerde böyle dua ile yaptığınız bir şey var mı acaba😞
Nebe suresi okuyup eşi arasında ki bağı güçlendiren oldu mu
- Düzenlendi
hulyaa00 Kaynanam söylemişti; eşini kendine ne zaman uzak hissedersen içtiğiniz suya Ayetel Kürsi ve nas Felak oku demişti. Sık sık yapıyorum. Bazen yasin okurken bir bardak suyu yanıma alıyorum her sayfada ufluyorum faydasını görüyoruz. Eşim çocuklara da iyi geldiğini söylüyor
Belki sende denersin 🥰
hulyaa00 Nebe suresini bilmiyorum ama bir dua var teyzemin evi çok huzursuzdu enişten aksi çocuklar huysuz evde sürekli bir kavga ortamı oluyordu bu duayı suya 1001 defa okuyup okuduğu suyu damacanaya boşaltıyordu evdeki herkes o sudan içmiş oluyordu çok faydasını gördü, aile olarak böyle kavgasız gürültüsüz insan gibi konuşarak anlaşabildikleri kıvama geldiler. Muhabbet duası diye geçiyor.
"Bismillahirrahmanirrahim
Ve alkaytü aleyke mehabbeten minni."
TombulHatun bende bunu yazacktm ayet ama bszı ayetler dua niyetiyle okunur adetliyken de dahil bunu içinden yüzüne karşı okuyup üfleyebilirsin narince tabiki 😂
hulyaa00 nebe suresini bilmiyorum ama kuran okunan namaz kılınan evde elbetteki huzur olur. Bende hergün olmasa da sık sık kuran okurum, her namaz sonrası ayetel kursi, nas felak ihlas fatiha surelerini okuyup ailem için dua ederim. Her gece yatmadan önce yine 7 defa ayetel kursi nas felak okuyup eşimin cocuklarimin üzerine üflerim😀 cok şükür eşimde cok ilgili, cocuklarim da cok sakin, akıllı ,hiç tartişma olmuyor diyemem, bazen olabiliyor tabi ama genel olarak iyiyiz diyelim. Duanın gücü diye birsey var, sende oku belki faydası olur. Mesela birde ben cocuklara yusuf suresini cok okuyorum. Özellikle oğluma hamileyken cok okuyordum yusuf suresini, yine haftada bir okurum hala. Cocuklarim akıllı uslu güzel ahlaklı olsun diye.
hulyaa00 peki işe yaradı mi
mavikelebekk__ ondan kolay ne var hemen denerim🙏
TombulHatun bende bunu okudum 41 defa suya üfledim bunu merak etmiştim birde buda vardı bende devam edeceğim o halde 🙏
hulyaa00 teyzem her damacanaya 1001 defa okuyordu faydasını görürsünüz inşallah
TombulHatun peki bunu YouTubedan açsak suyu yanına koysak her dua bittikten sonra suyu bosaltsak olur mu
Pembepanterr o şekilde olur mu bilmiyorım yanlış yönlendirmek istemem