milkshake binnurcam ya aslında o uyariyor ama bazen ondayken bile bosalamiyorum odaklanamiyorum mu ne anlamadım bu ara bebeğimin skntisi var yarim saate uyandigi da oluyor duruma göre bakacağız artik
Deleted18 Açıkçası evlenmeden yapılan mastürbasyonlar çok etkili bu konuda mastürbasyon gençken yapıldığı için beden klitoris tatminine alışkın yapılmamış olsaydı g noktası orgazmı olurdu
firstleydii Deleted18 yani o zamma birkaç hafta kilitoris ten orgazm olmasak içindeyken boşalabilirim heralde öylede patlarım orgazm olmadan
hilaler Deleted18 sadece bir kere oldu oda hem girerken hemde eliyle uyarınca oldu çok kötü ya bende iliski sırasında istiyrm sonra dan olunca kendimi çok kasıyorum adanan eli uyuşuyor yoksa geç oluyor kasmasam
Deleted18 hilaler Ya hayaller var kurabilirsin gözlerini kapatıp ama bence cinsellikte biraz engel koymamak lazım insan kendine engel koyuyor klitoris orgazma alıştıysan içindeyken okşamanda sorun yok bence ama insan özeniyor ilişkide orgazm olmak istiyor
firstleydii relaxon nasıl yapıcam bilmiyorum denedim çok kez kendimde yapıp denemeye çalıştım yok bulamıyorum
Deleted18 firstleydii kesinlikle öyle ama sen eşin varken bunkadar sık masturbasyon neden yapıyorsun ki
firstleydii Deleted18 eşim yapıyo ben yapmıyorum ki ilişkide o beni tatmin edip sonra onu boşaltıyorum yani ben birkaç hafta yapmasak dedim