TombulHatun [silindi] bilmem benim eşimden hiç midem bulanmaz ha elini öpmüşüm ha şeyini ikiside et parçası 🤣🤣🤣 sadece duştan almış olsun ilk yapmanda terli filan olursa o zamanda miden bulanır yada direkt duşta suyun altnda da deneywbilirsin hiç tadı gelmez 🤣🤣
Deleted18 TombulHatun suyundan arınsa iyi olur çünkü bazen burundan nefes alınca su giriyor güzel olmaz
TombulHatun ssma ben yapıyordm yapılır bence sperm yutmadığın sürece he belki yutmanında zararı yoktur da ben genel olarak sağlıklı bulmuyorm yutmayı 😂
nuryollanna ssma Kızlar gebeyken de oral yapılır mı . Yani esime oral yapsam bı sorun olur mu. Ben yapmamıstım ama zor tuttum kendimi dkshzosgsıxhwosh
nuryollanna TombulHatun kız prezervatif ağıza alınır mı daha sağlıksız iğrenç 🤣🤣🤣🤣 Ne bilim kız zor durumda kalmış ondan şeettim 🤣🤣🤣 neyse ben bisi demiyim ahdhajs
TombulHatun Deleted18 ya çok kötü ben bazen prezervatifi takarken kaygan kaygan elime deyince bi tuhaf oluyorm ağıza alınmaz o be
ssma TombulHatun yokkk zaten o kadar değil bende post sahibi arkadaş gibi yeni yeni ogreniyorum yapmaya çalışıyorum aşırı midem bulanıyor . Ama eşim de çok istiyor . Zaten ben poşet takip yapiyorjm 😂