mavikelebekk__ nuryollanna Bunun üzerine tanımam herkese atıyorum belki görmüşsundur eşim de bayaaaaa bı etki bıraktı 😅
Sedaa mavikelebekk__ bunu giysem benim eşimde de baya bir etki bırakır😂😂 ama gülme etkisi 🤣 kilom var biraz, yanlardan etler fışkırır, 🤣 ama gercekten güzelmiş, keşke zayıf olsamda giyseydim 😂
mavikelebekk__ nuryollanna Hizmetçi kıyafeti değil de, geçen yıl Trendyoldan hemşire kostümü almıştım o da çok güzel 🥰
nuryollanna mavikelebekk__ Trendyoldan hemşire kostümü almıştım Nasılllll linkkk??? Hemşire olup eşime iğne vurmak istiyorum ahahahaha😃
ssma nuryollanna ben de çok istiyorum hiç giyinmedim bu tarz şeyler . Çünkü göğüslerim biraz küçük 😂 şimdide hamileyim zaten hiç olmaz 😂 siz bol bol giyin kızlar 😂
zehirlisarmasik mavikelebekk__ özel günler için kurtarıcı aslında kıyafetini giy akşam yemeğini ye vs.altta hazır gecelik ,kıyafeti soydurucan altta bu olcak..ve şookkk 😆😅
Kamelia nuryollanna benim lise konseptli takımım var jartiyerli , birde özel bölgesi açık vücut çorabım var . Dün giydim hatta eşim bayıldı, süper geçti gecemiz