mavipanda mavikelebekk__ nazar duası oku yine olay olmasın 😂 öyle ballandıra ballandıra anlattın ki kocamı getirin ahhah😂kız çocuklar o arada uyanmıyor mu benimki uyanır diye korkuyorum
mavikelebekk__ mavipanda Uyuduktan iki saat sonra fln su içmeye kalıyorlar kızım çise kalkıyo bazen. Dün akşam eşimin halasindaydik çok yoruldular orda, onlar uyuyorken değerlendirdim 😁😁🔥
mavipanda veraeyl gerçekten bu uygulama çok iyi oldu kimse kimseyi yadırgamıyor herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor derdini anlatabiliyor şimdi bunları normal hayatta birinyle konuşsan arkandan konuşur yadırgar ki konuşamazsın ama burası öyle değil ve gerçekten içimizdeki dişil enerji dışarı çıkıyor
veraeyl mavipanda normal de bu kadar özelimi kimseyle paylaşamam sexte oral yaptığımı falan yakın arkadaşlarıma anlatsam şok olurlar ve iğrenç falan diye yargılarlar Burda kimse kimseyi tanımıyo ve rahatlıkla anlatabiliyosun çok güzel
mavikelebekk__ veraeyl Bende evliliğimizn 4. ayı hamile olduğumu öğrenmiştim. Kızım kolik bebekti 18 yaşımda hayatım çökmüş gibi hissediyordum. Şükür bu günlere
veraeyl mavikelebekk__ benim kızım da kolikti bende onunla saatlerce ağlıyodum uykusuzluktan boş vaktimde de direk yatıp uyuyodum hatta bayılıyordum 15 aylık oldu hala 50 kere uyanıyo canım kızım artık uykusuzluğa o kadar alıştım ki kızım uyuyunca direk kocamın yanına koşuyorum yoksa hiç sex hayatımız olmıcak🥲
[silindi] mavikelebekk__ kız banada de nasıl dans yaptın bildiğin sadece sağ sol mu yaptın üzerinde cıplak
mavikelebekk__ [silindi] Sürtündüm twerk attım aşağı yukarı şeklinde sürtündüm 😂😂 Popo sallama falan işte müzik eşliğinde içinden geliyo o dans hissi ztn, eşim de dokunup, iltifat edip, öpünce isteğim artıyo 🤭😅
[silindi] delihatunum kız yok ne gülmesi o an ciddiyet olunca zevk olunca gülme falan olmuyor vallaha bi güzel twrk yaptım adama adam manyak oldu 😂