Hanımlar merhaba ben birsey sormak istiyorum biz eşimle 3 senedir evliyiz ilk evlendigimiz zamanlar eşim sürekli olarak ilişki istiyordu sonra ne olduysa birden bire istememeye başladı bazen 2 3 ayda bir iliskiye giriyor o da benim zorlamamla ben nedenini sorduğumda çok yoruluyorum herkes böyle normal dedi bende afedersiniz ama ilk evlendim iliskiye bile nasıl girilir bilmiyordum kime soracağımı da bilmiyordum sadece internetten arastirabiliyordum o da internette falan yanlış yazıyor diyordu ger seferinde birde ben hamile falan kalınca ben sana kıyamıyorum dedi o yüzden olmuyorum bende ustelemedim dun artık annesine dedim böyle böyle bir durum var diye normal mi o da hayır değil tabiki dedi bir doktora girsin dedi bende beni dinlemiyor dedim o da ben söylerim dedi bende sakın sen söyleme dedim o da o zaman git ona söyle doktora gitmezsen annene söylerim de diye tehdit et o zaman mecbur gider akşam konustum o da anneme söylersen ölümü gör dedi gerçekten napacagimi şaşırdım ondan habersiz randevu alicam ama nereye almam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.