Görümceme deli oluyorum kızlar ya. Şuan bana karşı bi zararı yok ama eskiden yaşanmışlıklar çok fazla tartışmalar küskünlükler 1. hamileliğimde yaşattıkları aklıma geliyor zamanında sürekli karışmaları aklıma geldikçe sinir oluyorum kadına. Oturdum karşısına rahatsız olduğum her detayı anlattım sorunları aştık ama kendisine sinir olmayı aşamıyorum. En ufak detaydan bahsedeyim bana mesela bişey diyordu fikrim uymuyordu istemiyordum eşimi gidip arıyordu ona söylüyordu illa yaptıracak diye eşimde işte bana sorsun diye git X kişisine sor tamam diyorsa olur diyordu bu sefer eşim bana sorsun dedi diye deli oluyordu 😅 ve 40 yaşında bu kişi çocukta değil
Yani

Benimde bir tane var Allah düşmanıma bile vermesin. Nefret ediyorum. Suratını görmeye bile tahammülüm yok. Mecburi yüz yüze bakıyoruz 🙆🏻‍♀️

155155 yani sonuçta sende hayatına müdahele edilmesini istemezsin öyle düşün bazıları gerçekten çok sinir bozucu oluyor😬 bi arkadaşım ablasından daha şok görümcesiyle iyi geçiniyor seviniyor ne mutlular ☺️