Hoca lazm arkadaslar bılen tanıdıgı olan yardımcı olacak varmı gerçekden
Ader kanı büyüsü bozma
sebepsiz kidste de açtın yanıt bulamadın burdan da yanıt gelmez burası magiya alemi değil. Evinde dua aç oku büyü tesir etmez o zaman.
MedavikPastam sanane kardesım bekçi misin isteyen istediğini sorar. Demekki yardım ıstıyorum ki acıyorum heryerde post bana yaplmadı yakınıma yapıldı. İnsallah sende boyle caresiz olmazsında biyerlerde birisilerni bulmaya calsmazsn benm evm degıl baska bırı olduğu icn kuran ac oku desekde olmuyor. Cok biliyorsun anlasilan kendıne sakla geecekden blgisi olan demişim sana laf düşmez
MedavikPastam Keyfimin kahyasımısın ıstedgımı ıstedıgm yerde söylerm sorarım sanane
etoile adet kanı
tubikooo yakın bır tanıdıgıma yapilmis adet kani buyusu bağlanma buyusuymus karısı kocasına yapmıs bzde bu işlerle ugrasan kisiye götürdük adet kanı buyusu yaplms dedı su an büyünün bozulması lazm yada baska bır hoca daha bulmamız lazm adam inanmıyor ınanıyorda bikac kisiden daha duymak istiyor ve cozum yolu arıyoruz diger sitede sordum burda daha çok bu konular konuşuluyor dıyeburaya yazdm bilen varsa sevınırm blmeyen yorm yazmasın ukalalık yapacak ınsan hıc yazmasın bu bır üzücü durum yardım yolu arıyoruz
MedavikPastam senın gibi sex muhabbeti yapmadgm ıcın sanırm bu tavır. Senı sarmaz güzel sen git sex hayatını analtablecgn postlara yorum yaz burası seni aşar. Bilgin yoksa yazma ukalalık yaplcak bir yer degl ben burda ciddi bir konu icn bana yardm erck arkadaslar arıyorm senın anlamayacagn isler yani
sebepsiz emin ol benim açtığım seks muhabbetleri senin postundan daha mantıklı
Nurtrhnx1 Ahahha olabilir 😂
sebepsiz dayımın yılan karısı yıllar önce dayima yapmış bunu ağzıyla söylemişti hoca vs tanıdıkları cokmus işi gücü büyü çünkü o da yetmemişti hiç unutmuyorum yıllar önce anneannemin alt komşusu bir abla vardı kocasıyla bir ara arası açıktı aynı akılı gidip kıza vermişti. Türk kahvesinin içine ekle bilmem ne diye. Kendimize yaptığımız en büyük iyiliklerden biri hepsiyle ilisigimizi kesmek oldu . Çok tehlikeli bir insan… Allah böylelerine fırsat vermesin inşallah korkulur boylelerinden
Ne kadarda art niyetli insanlarsınız bu kadr kötümü insanlık. Bn burda ne dıyorum sızn kafakar ne dıyor. Arkadaslar bilmiyorsanz blgı sahibi deglsenz konuşmayın yazmayın sizi zorlayam yok yazın dıye bos konuscak laf yaplcak bır konu degl sıze burda herseyı mı analtaym ne istiyosunuz . Neyi kanıtlamam lazm acaba yok görümceler yok oibaska laflar. Gerçekden gereksiz muhabbet yaplcsk bır durum dgl allah sizide boyle birşeyle karsılastırırsa o zaman caresızlk nasl görürsünz. Allah’dan korkusu olmayan bilgisi olmayan yazmasın bukadr basit
sebepsiz tersledğinizi anlamadım yani kız güzelce söylemiş açtığın post burda yanıt gelemez demiş bunda ne vardı sinirlendin tam bilgisi olan birine sormalısın bura yada mom da nerede açarsan sana net cevap vermezler bunu ilk kez duydum çevrende hoca vardır illa ona danış