Bsrkaya ediyorum canım eşim yokken cocugumu da uyuttum zaman sakin kafayla geciyorum odama kendimi mutlu ediyorum sonra bir duş ohh miss

Bunu bende yapıyorum :)

Bsrkaya eğer çok özel olmazsa kendinizi nasıl tatmin ediyorsunuz acaba yani ben tam olarak zevk noktamı bulabilmiş değilim vajinal olarak orgazm olmuyorum ön sevişme esnasında sürtünmeyle oluyorum kendim biraz deneyimleyip eşimi yönlendirmem gerektiğini söylemişlerdi ama nasıl deneyimlerim bilemiyorum 😂😂

delicee vallaa bacım kurcala kendiniii 😅 biseyler sok et ne biliyimm anlatma kabiliyetim yoktur benimm 🙈 😂

Bsrkaya kız ne sokayım 😂😂 sen kendi yaptıklarından taktik ver diye dedim işte kurcalamayı beceremiyorum 😂

delicee sürtünmeyle dediğinize göre klitoris ile orgazm oluyorsunuz. Klitorisinizi yumuşak masaj hareketleriyle uyarabilirsiniz. Eşinizde eliyle veya diliyle sizi o şekilde boşaltabilir

delicee ben sadece üstünde dik bir şekilde ipler benim elimdeyken oluyorum

delicee salatalık muz patlıcan 🤣🤣🤣🤣
            Ay eline ne gelirse sok diyormuşum 🤣🤣
            Kız amaan dikkat et salatalık içinde kalmasın
            Arkadaşım 112 acilde çalışıyor bikere kadını getirmişler salatalık sokmuş oda kırılmış içinde çıkaramamış acillik olmuş 🤣🤣🤣🤣🤣tövbe tövbe

Bsrkaya şimdi merak ettim sende olmuyor mu böyle ben öyle birsey yaparsam 1hafta falan eşimle ilişkiye giremiyorum girsemde orgazm olamıyorum o yüzden yapmıyorum hiç eşime saklıyorum kendimi 😄😄

ipek2022 yokk kizz olmuyor eşimle yine oluyorum çünkü uyarliyorum klitoristimi mesela dünden önceki gün rahatladım kendi kendime dünde eşimle rahatladım 😂

Bsrkaya maşallah maşallah 😂😂 istekle alakalı bir şey belkide ne bilim ben olamıyorum