iki hafta once test yaptim pozitif. cikti ama ultrasonda bebegim cikmadi. ne zaman cikar bilgisi olan varmi bide ilk hamilelik. hicbir bilgim yok
gebelik
Bayanlar iyi geceler benim adet olmam gerekiyor ama 2 gündür olmuyorum hayatımda ilk defa günüm geçiyor ve çok bebek istiyorum ve adetten 1 hafta öncede afedersiniz koyu kahve akıntım oldu damla damla ama 6 gün sonra kesildi doktora gittim normalde kesinlikle adet günüm geçmez gününe gününe olurum ama bu sefer olmadım 2 günüm geçiyor doktorada adet olucağım gün gittim Kandada Ultrason da da çıkmadı negatif acaba küçük falan diye mi gözükmüyor başına gelen varsa yardımcı olabilir mi ?
- Düzenlendi
Ve kahverengi akıntıda ilk defa başıma geldi daha önce adetten önce hiç öyle bişi yaşamamıştım ve benim adetim çok olur ananın damla damla akıntı geldi
Mevsimlerden_sonbahar benim basima benzer olay geldi .adetim 1hafda surerdi hep ve hic gecikmem veya kahverengi lekelenmem olmzdi adetime 3gün kala kahverengi lekelenmem oldu umudum kalmamisdi😑adetimden 1gün oncesinde anneme anlatdim test yap dedi yapdim silik çikdi adet gunumdede yapdim sabah ilk idrarla silikdi dogru dokdora gittim ultrasonda gormedi bide vajinal ultrasondan bakdi evet hamile kalmak uzresin dedi 1hafta sora tekrar gittim hamile oldugumu ogrendim tabi riskli donemlerdi 3ay lekelenmem oldu ilaç içdim sicak dus iliskiye girmek hepsi yaskdi simdi 33haftadayiz erken dogum riskimiz var die yine eskiden ne yasakdisa yine simdide yasak🙊inşəAllah sizde hamilesinizdir
- Düzenlendi
Rasev ayyy inşallahhhhh çok teşekkür ederim umut oldunuz walla bana 🙈🙈🙈🙈 o kadar umudu kesmiştim ki anlatamam bugün 3 gündür geçiyor ama doktor kan tahlilinde göZükmüyor deyince daha hiç umutlandım eşim Pazartesi yine gidelim diyo ama bilmiyorum acaba gitsem varsa gözükür mü 6 gün geçmiş oluyor
Bu arada vajinal ultrasondan da baktı bişi görünmüyor dedi 😔