Bekarlıktan beri benim yüzümde değil popomda çıkar sivilce ufakta değil kocaman çoban gibi lekeleride kalıyor bu nasıl çözüm bulabilirim ne kullanabilirim
Hanımlar popoda sivilce yardım m
Derininmotheri ay bendede başladı aynısı lekeside geçmiyor eskiden yoktu
Derininmotheri perideye bi cilt doktoru lazım 😂😂 olsa da birisi şu konularda aydınlatsa ya bizi 😂😂
Derininmotheri ay bende de oluyor ya
Derininmotheri ben 1 yıldır çekiyorum bu sorunu cildiyeye gittim losyon ve krem verdi kullandım iyice arttı bacaklarıma indi şimdi oturamıyorum üstüne tekrar gitcem doktora inşallah kesin bi çözüm bulunur
Derininmotheri kız önceden bende de arada sırada olurdu ama öyle cok büyük değil, minik minik olurdu. Selülit başlangicı var diye at kılı fırçası kullanmaya başladim. Bayadir da kullaniyorum. Ve her fırçalamadan sonra nemlendiriyorum popomu 😂 fırça kullanmaya başladiktan sonra bir daha hiç sivilce çıkmadı, pürüzsüz şuanda 😂 yüzümüze nasıl bakim yapıyorsak, vücudumuza da bakım yapmamiz gerekiyormuş 😀
Ayçekirdeği tüketimi çok etkiliyor birde terlemek bunlardan çok çıkıyor canlar
duştan sonra falan ıslak bırakılınca oluyor genelde kuru tut surekli
Eucleas bilmiyorum ya 2 tane doktora gittim her türlü sebebi olabilir dedi sigara sağlıksız beslenme stres fazla oturma falan filan tahlil bile yapmadı kremle losyon verdi 5 tane varsa şimdi tüm kalçama ve bacaklarıma yayıldı 20 yıldır oturuyorum 9 yıldır sigara içiyorum şimdiye kadar olmadı doğumdan sonra başladı anlamadım bende önceden yüzümde çok olurdu sivilce onlar geçti şimdi totoma indi bide iz bırakması Deli ediyor insanı mosmor duruyor yine gitcem doktora bu sefer kan tahlili falan yaptıracam belki değerlerimden kaynaklıdır diye düşünüyorum
Derininmotheri babaannem ben küçükken biri seni düşünerek boşaldığında çıkar o demişti 🤣
sacmalamaengin Agahahhahahahahhahahagahhahah 😄😄😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂
Derininmotheri poponuzda tüy var mı varsa nasıl alıyorsunuz oda etkiliyor çünkü
safinazx 🤣🤣🤣🤣🤣
Sedaa kız kullanmadığım krem peeling duş jeli kalmadı ama yok geçmiyor da geçmiyor kendimi çok ta temiz tutan biriyim sık sık duş alıyorum şimdi çay ağacı yağına başladım bakalım belki bi Ümit
Deleted18 iki doğum kısa aralıklarla oldu ve hormonlarım acayip bozuldu ve emziriyoeum deli gibi terliyorum ama yıkanıyorum günde iki üç kez duş aldığım oluyor ama niye böyle anlamıyorum
sacmalamaengin hahhahahaha ilk defa duydummm 😀😀😀
bogurtlenliturta hayır yok lazere gitmiştim çıkmıyor daha da benim ergenlikten beri böyle yüzümde çıkmaz kalçamda çıkardı