Bekarlıktan beri benim yüzümde değil popomda çıkar sivilce ufakta değil kocaman çoban gibi lekeleride kalıyor bu nasıl çözüm bulabilirim ne kullanabilirim

Derininmotheri perideye bi cilt doktoru lazım 😂😂 olsa da birisi şu konularda aydınlatsa ya bizi 😂😂

Derininmotheri ben 1 yıldır çekiyorum bu sorunu cildiyeye gittim losyon ve krem verdi kullandım iyice arttı bacaklarıma indi şimdi oturamıyorum üstüne tekrar gitcem doktora inşallah kesin bi çözüm bulunur

Derininmotheri kız önceden bende de arada sırada olurdu ama öyle cok büyük değil, minik minik olurdu. Selülit başlangicı var diye at kılı fırçası kullanmaya başladim. Bayadir da kullaniyorum. Ve her fırçalamadan sonra nemlendiriyorum popomu 😂 fırça kullanmaya başladiktan sonra bir daha hiç sivilce çıkmadı, pürüzsüz şuanda 😂 yüzümüze nasıl bakim yapıyorsak, vücudumuza da bakım yapmamiz gerekiyormuş 😀

Ayçekirdeği tüketimi çok etkiliyor birde terlemek bunlardan çok çıkıyor canlar

ddbbee_5 kız o anal ..bi hastalık var tam hatırlamıyorum adını o olmasın

duştan sonra falan ıslak bırakılınca oluyor genelde kuru tut surekli

Eucleas bilmiyorum ya 2 tane doktora gittim her türlü sebebi olabilir dedi sigara sağlıksız beslenme stres fazla oturma falan filan tahlil bile yapmadı kremle losyon verdi 5 tane varsa şimdi tüm kalçama ve bacaklarıma yayıldı 20 yıldır oturuyorum 9 yıldır sigara içiyorum şimdiye kadar olmadı doğumdan sonra başladı anlamadım bende önceden yüzümde çok olurdu sivilce onlar geçti şimdi totoma indi bide iz bırakması Deli ediyor insanı mosmor duruyor yine gitcem doktora bu sefer kan tahlili falan yaptıracam belki değerlerimden kaynaklıdır diye düşünüyorum

ddbbee_5 ha yok o değildir ozman,o anğs ve çevresinde oluyor popo dışına çıkmıyor….sen bi tahlil yaptır dediğin gibi

Eucleas benim kalçalarda var işte aşağı doğru iniyor git gide çoğalıyor ağrı yapıyor gitcem randevu bulursam inşallah

Sedaa kız kullanmadığım krem peeling duş jeli kalmadı ama yok geçmiyor da geçmiyor kendimi çok ta temiz tutan biriyim sık sık duş alıyorum şimdi çay ağacı yağına başladım bakalım belki bi Ümit

Deleted18 iki doğum kısa aralıklarla oldu ve hormonlarım acayip bozuldu ve emziriyoeum deli gibi terliyorum ama yıkanıyorum günde iki üç kez duş aldığım oluyor ama niye böyle anlamıyorum