minikku sacmalamaengin O sene güzel kar yağmıştı dağa kar oynamaya çıkalım demiştik, ne ara olay fiki fiki oldu anlayamadik soğuk bile işlemedi o derece 🔥
etoile sacmalamaengin bekarken bir kez cinema çıkışı saat 23 civarı parktan geçerken sevismistik. Çok güzeldi ağaçların arasında beni kucaklamisti harikaydı. Ondqn sonra hiç olmadı o tadı da bir daha hiç alamadım. Çünkü çok heyecanlıydı 😂😂😂😂😂
etoile sacmalamaengin ayyyy aklıma komik bir anım geldi şimdi. Univde sevgilimle ayrı sehirlerdeydik. Yeni sevgili olmuştuk. Ark in evine gittik ne yemek yaptığını hatirlamiyorumda yemeğe bol soğan ve sarımsak doldurmustum nasıl olsa sevgilim başka şehirde opusecek değilim ya demiştim. Sonra ark in evinden çıktık tabi sevgilimde soruyir işte ark evi nerde bende ona geçtiğimiz yolu tarif ediyordum. Sonra birden pat sevgilim sürpriz dedi karsima çıktı. Elinde çiçek sarilamamistim. Buram buram sarımsak kokuyordum. Konuşamiyordum. Öpmek istemisti de donup kalmıştım. Hayatımda ki en saçma andı. Aklıma geldikçe gülerim.
Yusra temel benim eşim arkadaşları ile çadıra gittiler pek keyifli geçmedi zaten sabaha karşı fırtına koptu dedi arabada ben uyudum diğerleri çadırda kaldı dedi ama benim psikolojim bozuldu falan dedi acaba sex yapanlar falan mı vardı Ay dur sinir geldi
sofyatomasatlas sacmalamaengin ehehhe eşimle evlenmeden önce orman, tenha sokak, araba, boş dükkan gibi bilimum yerlerde yaptık. Yokluk yani napalım😅 en efsanesi benim ailemle onların ailesine misafirliğe gitmiştik nişanlıyken tuvalette yaptık ahahaha
szyymc Böyle okuyunca bizimde eşimle sevgili iken ne çok varmış o geldi aklıma iş çıkışıma gelirdi araba da oral yapilmasini çok severdi arabayı kullanirken ben yapardım sonra bir kerede otoparka çektik orada çıktım üstüne Allah ne verdiyse oldu yine denizde yüzerken de etrafta kimse yok yalnız denizde acayip oluyor 😁😁birde evimizi tutmuatuk bizim anneler aşağıda eve bakıyor benimkinin ateşi çıktı yine biz teras bakalım dedi yukarı çıktı merdivenlerde yine oral şimdi bu ara mesajla tayin çıktı gitti kocasız kaldım😊😊 kocalarınizin kıymetini bilin yokluk zor kizlarr😁😁
yerdeniz06 sacmalamaengin mal falan misiniz siz aptal bir zevkiniz için sokakta belki de çoluk çocuğun geçeceği yerde ilişki isteği ne demek bu azginlikla zaten kendi başınıza çorap orersiniz siz ayrıca dışarda ilişki isteyecek erkeğe ne denir şimdi burada ben demek istemiyorum
babydoll sacmalamaengin biz eşimle nişanlıyken eşimin işyerinin üst katında birbirimize oral yapmıştık, bir de 1 geceliğine denize girelim diye gümüldüre gitmiştik dönüş yolunda nasıl bir kudurduysak bağ yolu gibi bir yere çektik ormanlık alan arabada da hasır vardı yere attık onu o bana ben ona oral yaptık o kadar güzeldi ki hala içim kıpır kıpır oluyor hatırladıkça🤭🤭