bitterdelisi24 TombulHatun heh bir iki daha var annesi :) ben kısın alıştırdım mesela zor olur dedıler asla öyle olmadı.. sen ne zaman istersen ozaman :)
TombulHatun bitterdelisi24 keşke bizim istememizle olsa ben asla acele etmiyorum zaten benden çok kayınvalidem uğraşacağı için 😂😂
Yasak_elma bitterdelisi24 Bende canının biseye sıkkın oldugunu düşünmüstüm normal insanlık hali demiştim.Biliyordum aslında bana kızmadığını kuzum ben anladım zaten sorun değil🤗Bazen emojisiz yazıyorum yorumları evet çünkü üşeniyorum arada emoji koymuyorum ugraşamam amaan diyorum dümdüz yazıyorum😂bazende benim kız yakamı pacamı cekistiriyor elimde telefon olunca merak ediyor almak istiyor oara dümdüz yazıp bırakıyorum allah ne verdiyse😅Bende seni severim iyi kızsın bi sıkıntımız olmadı inşallahta olmaz❤Ben burda genelde stres atıyorum seviyorum burayı kafam dağılıyor iyi geliyor bi nebze.Hic sıkıntı yasadığım biride olmadı sinirli olsamda iki post okuyup yorum yapınca bunaltım sinirim kalmıyor.Oyüzden benim burda sinirli bi sekilde yorum yaptığım pek görülmemiştir çiceğim😊😘
bitterdelisi24 Yasak_elma gercekten öyle eminim bende o yorumu yazarken kesin kızım bana birsey dıyordu ya da beni sinir edıyordu :) çünkü bende hep sakin cevap vermeye calısıyorum kelimelerimi seçmeye çalışıyorum ama bizde insanız be 😂😂 zaten şurda kaç kişiyiz 🍁🍁❤️❤️❤️❤️
firstleydii Birumut kelin ilacı olsa kendine sürer bu laf böylemiydi emin değilim 😅bende inana bilmiyorum yorumlara bakayım bacım 😅
firstleydii Nietzsche aynen çok teşekkürler lazımmış alınca başlicam aslında başladım bugğn ama yapınca altına tekrar bağladım lazımdık alınca başlayayım dedim klozeti reddediyo
Nietzsche firstleydii altına mecbur yapacak,sen sabredeceksin. Benim oğlum 1 gün yaptı altına ,sabırla temizledim. Direkt öğrenip tuvalete gidelim demiyorlar yani , önce sen hazır olacaksın . Lazımlık bende aldım hiç kullanmadı direkt tuvaleti istedi
Yasak_elma bitterdelisi24 Doğru robot degilizya kuzum 7/24 saat çocuklar tepemizde gene iyi dayanıyoruz valla🤭💪Allah bol sabırlar versin biz annelere🤲Herkesi yapabileceği bi meziyet degil annelik👩👧👦Dediğin gibi eskilerden şurda kaç kişi kaldık doğumunu yapan gidiyor gitmese bile pek aktif olamıyor.Kimiside dogum yapmasada sıkılıp gidiyor vs.Iki elin parmağını gecmiyor artık aktif eskiler😥
bitterdelisi24 Yasak_elma amin canım benim.. benim watsaptan hala konuştuklarım var da burda olsalar daha güzel olur tabi:) bilmıyorum ben burayı nedense sevşyorum ya
Deleted_12 zarifhanim benim de gözümü bir o kadar korkutuyor gerçekten seneye 2yaşına girdimi alıştırmak istiyorum kızımı fakat cok korkuyorum ya alıştırmazsam diye
zarifhanim Deleted_12 İllaki alışacak, ömür boyu bezle gezmeyecek ama giriş kısmı bize zor gelen 🥲 Bende daha tam niyet edemedim. Her gün böyle bir süre bez bağlamıyorum sadece tayt giydirip tuvaleti gelirse ıslaklık hissederse rahatsız olur söyler diye bekliyorum. Bazen de uyurken bağlamıyorum bakıyorum hala tutamıyor. O yüzden ısrar etmek istemiyorum. Herhalde üç yaşını bulacak bu gidişle