Evlendigimiz günden beri sürekli ben eşim için fedakarlık yapıyorum. Kavga ettiğimizde o hiç uzulmuyor pişman olmuyor ben dayanamayıp barisiyorum. O hicbirsey yokmuş gibi davranıyor. Herkesin yardımına koşar yorgunluk para pul düşünmeden o yönünü çok beğeniyorum ama iş bana döndüğünde bana o kadar fedakâr olmaz. Sözde seviyorum der. Ama böyle şeyler olunca sevdiğinden şüphe ediyorum. Ben onun ailesine gidiyorum onlarla kaynasiyorum. Eşim benim aileme çok soğuk arada hicbirsey yokken. Sevmiyor. Memleketteyim beni almasıni istedim. İmkani ve zamanı vardı. Gelmek istemedi. Çok kırıldım. Başka biri cagirdaydi koşa kosa giderdi çünkü. Kırıldığımı dile getirdim. Kırılacak bişey yok baska zaman gelirim diye geçiştirdi. Hiç önemsemedi. Bu davranışlarından ötürü kendinden soğuttu. Mizaç olarak baskın biri değilim. Genelde huyuna giderim. Böyle olduğum için mi bilmiyorum ama gözünde hiç kıymetin yok. Dediğimi yaptiramam. Eşini yöneten daha doğrusu eşi karısı üzülmesin diye fedakarlık yapanlara o kadar imreniyorum ki. Bundan sonra öyle olmak istiyorum ama nasıl davranacağımi şaşırdım. Eşimi ben aramazsam aramaz merak etmez mesela. Hep ben çabalıyorum. Artık vazgeceyim olmuyor diyorum bu sefer çocuğum var ona kıyamıyorum. Çünkü ben alttan alınca iyiyiz mutluyuz. Çok yoruldum ama bana akıl verin lütfen. Hayattan hiç tat alamıyorum. Ölsem rahatlayacagim gibi ama çocuğuma kıyamıyorum 😔

gul1555 ya benim eşimde böyle asla ben aramasam aramaz dısarı cıkarm nerdwsn demez napıyosun demez :) gun içinde aramaz:) suan küstk konusmuyoruz mesela asla aramaz adım atmaz.. ama umrumda mı asla :)))) karsındaki degısmıyorsa onu böyle kabul etmelisin. ben halimden memnunm mesela cunku onu bu sekılde kabul ettm oda beni

bitterdelisi24 hiç üzülmüyor musunuz kusken mesela. Ben kendi kendimi yiyorum hemen barışmak istiyorum. Dayanamıyorum barisiyorum. Böyle olduğum için de kiymetim yok galiba.

gul1555 kendine odaklan takma bırak nasıl iyiyse öyle devam etsin umursama kaçan kovalanır hesabı

She_angel onu basaramiyorum bir türlü. Herşeyi aşırı kafama takarım zaten. Bı de bu eklenince mahfoluyorum. Bu aralar psikologa gitmeyi düşünüyorum zaten. Evliliğimi kurtaracam derken kendimi kaybettim iyice

gul1555 sen en iyisini bilirsin sana iyi geleceğini düşünüyorsan görün tabiki 🌸
            Bazı adamların yapısı umursamaz olmalarıdır.
            Seninkinde onlardan biri gibi eğer kafaya takmamayı becerirsen sorun çözülür bence

gul1555 ayni ben ya esimde ayni boyle biri herhangi biri ailesinden veya mahalleden beri pazara gidelim dese seve seve goturur ben pazara gidelim diyince sonra der gecistirir hic tek pazara gittigimi hatirlamam ya ablasi gitcek olur banada der hadi sende gel sende gitcektin ben oyle giderim atiyom herhangi biri cuma gunu alisverise gidesim var su ihtiyacim var gotururmusun dese tamm der ben desem sonra gideriz benim isim var der tuhaf bende anlamadim gitti ayni senin gibi beni onemsemedigini dusunuyorum gecenlerde tanidigimizin dugunu vardi elbise alcaktim netten siparis ettirdi elbise geldi olmadi tabikide iade ettik dugun gunu elbise aradik bulduk terziye verdik bunlarla ugrasmaktan aksam oldu dugune zor yetistik eve gelince beni alisverise gotyrmezsen boyle olur falan diyincede sey diyo hava cok sicak ben seni gezdiremem diyor halbuki bi kac gun once annesini ablasini alisverise goturmus ben annemlerdeyken boyle biri bende cok yoruldum bide ben onsuz hicbirsey yapmak istemiyorken onun boyle olmasi cok zoruma gidiyor

gul1555 bu yazdıklarınının bi kaç benzerinin savaşını verdim Canım hatta Aile kosmında aracı olmak için iki tarafın hoşlugu olsun diye neler yaptım ne stresler yaşadım bi bilsen ama bıraktım çünkü herşey karman çorman oldu çabaladıgımla kaldım Bazen biieyşeri bırakacak aksın gitsin Zorlamanın almeni yok bende ipin ucunu bıraktım yoruldum Yıldım . Şunu bilir şunu söylerim Alttan almayacaksın en başından beri Cazgır olaraksın Altan almanın aga babasını yaptım Şuan Fena bi durumdayım Deveyi diken insanı Fik fikleyen yaranır buda kanıtlanmış bişey

gul1555 sende benim gibisin bende öyleyim biraz kötü olalım çok takarım böyle zoruma gider ağlarım eşimde öyle umursamaz gibi ama kendine sorsam öyle değil birde biz hep uzağız daha evimize düzenimize geçemedik o yüzden sürekli o benden ben odan beklenti halindeyiz eşim genelde kendini haklı görürdü herşeyi açık şekilde söylemez kozdığını vs ben söylerim bugün yola çoktı aradım açmadı sonra mesaj atmış niye arıyorsun iki gündür ağzımla söylüyorum aramıyorsun cart curt Amman ne yapacaz bilmiyorum

gul1555 üzülüyorum tabiki ama o kadar da değil bende barışmak istiyorum ama işte :))) o kadar takmıyorum yapıcak birsey yok :) suan sinirli cunku siniri gecınce o konusur dıye düşünüyorum

gul1555 bnde doktora gorunmeyi dusunuyorum hatta devlet hastanesinden pskiyatr randevusu aldim ama bakarmi yardimci olurmu bilmiyorum cunku bu doktorlar ilac yaziyolar ben bebek emziriyorum ilac kullanamam terapiye falan gitmek istiyorum eger samimi bi doktor olursa gittigim doktor ne yapmam ne gitmem gerektigini falan sorucam insallah yardimci olur cunku artik icimden hicbirsey yapasim gelmiyor randevuyu aldim mesela 5 gun falan oldu kirk kere fikir degistirdim bi kesin gidicem diyom bi hayir ya nasil gitcem utanirim diyom boyle cikmazdayim hakkimizda hayirlisi 🤷‍♀️

Mutlu_ sen söylemiyor musun annenlere gelince sıcak değilde karına gelince mi sıcak altına ben yatıyorum senşn o zman da ben sıcak derim de

She_angel evet sorun onda olsada benim de rahat olmam lazım . Kendi haline bırakayım ne yapıyorsa yapsın demem lazım arada

Enerciii gerçekten öyle iyilerin kıymeti hiç bilinmiyormus. Keşke baştan hiç alttan almasaydim onu yöneten olsaydım diyorum ama işte yapım öyle degilya yapamıyorum. Kendime kızıyorum. Valla boşanmak en kolayı geliyor artık dediğim gibi çocuğuma kiyamiyorum

Mutlu_ git canım bize iyi gelir diye düşünüyorum. Bunlar yüzünden saglimizdan oluyoruz.

gul1555 bende sendenim bacım iş geçti yani şu saatten sonra alttan alma bakalım kıyamet kopar sen hayırdır noldu derler geçti borun pazarı ikimiz için

sadbarbie dedim bir suru laf soyledim kendisi hasta kanser attlatti bi takim sikintilari var hala disari cikasi gelmiyo bana gelince onemsemiyo diyelim o gun baska isi varmis onalri birakmis donerken almis tamm banada boyle yap dedim ben seni cocukla nasil tek birakcam diyo bu hastalik donemi bizi cok yipratti artik eskisi gibi olamiyoruz hala sikintilari oldugu icinde fazla bisey diyemiyorum icime ata ata patlicam az kaldi

gul1555 aynn saglik maglik hak getire kendini degersiz hissetmek cok kotu bisey allah yardimcimiz olsun

gul1555 bende böyleyim yaa kendi kendimi üzerim küs duramam :(

gul1555 birini değiştirmek istiyorsan ilk önce kendini degiştirmelisin canım. Eşin resmen senin odak noktan olmuş. Ondan başka birsey düşünmüyorsun. Eşini bir kenara koy ve artık kendine odaklan. Sürekli alttan alırsan, her defasinda hep sen yanaşırsan olmaz. Biraz da eşine izin vermelisin, bırak biraz da o çabalasın, ne icin kavga edip küsüyorsunuz bilmiyorum ama ufak tefek şeyler için kavga etmeyin, görmezden gelin onu, umursamaz olun biraz. Kendinize değer verin biraz. Mesela eşim için yemek yapıyorum demeyin, ben kendi sevdiğim yemeği yapıyorum deyin, sadece ilişki yaşayacaginiz zaman süslenip püslenmeyin, evin içinde her zaman süslü püslü temiz olun. Sürekli eşinin peşinde koşma, sürekli eşimi mutlu edeyim diye uğraşma. Tabiki eşimiz canımız herşeyimiz, herkes kocasini çok seviyor, sevmesek niye evlenelim ama bu kadar da hayatı kendinize zindan etmeyin. Eşin tek başına dışari çikmana izin vermiyor mu, cocuk bebek arabasinda sakin duruyorsa koy arabaya çık gez tek başına, illa birine bağlı yaşama, kaçan kovalanir misali artik sen kaçmalısın ki eşin senin peşinden gelsin. Psikologa gitmeyi düşünüyormuşsun galiba, git bence senin için faydasi olur, rahatlamiş olursun ve kendi özgüvenin olur.