Burda hep misafirlikte arabada orda burda ilişkiye girilmeler falan anlatılıyor ya merak ediyorum nasıl gusül alıyorsunuz ben çekinirim misafirlikte falan gece duş almaya veya sabah alsak belli olur yani bide mesela bebeği olanlar da daha da sıkıntı ilişkiye girseniz gusül alamadan emziriyor musunuz bebeklerinizi ?
cünüp geziyor musunuz 😂
delicee Bunu kimse doğru söylemez bence almıyorum demez, linçlerden korkar.
delicee yani ben kendi adıma konuşayım, eşimle yeni evliyken kaynanamın yanına giderdik köye, 1 hafta felan kalırdık, ve tabiki geceleri birseyler yaşıyorduk, ama duş almak için sabahı bekliyorduk ,cünkü köy evi, kalkip duşa girsen o su sesi yan komşulara kadar gider resmen 😂 sabah ezaninda kaynanam kalkip namaz kılıp yattiktan sonra eşimle duşa giriyorduk, tabi o zamanlar çocuk yok, rahattik. 😂 Cocuk olduktan sonra yapmadik hiç başka yerde ama bir keresinde köyden eve gelirken (3 saatlik yol bu arada) cocuklar arka koltukta uyuyordu, akşamdi zaten. Baktim eşim arabayi orman yoluna sürüyor 😂 orda da yaptik birseyler, sonra eve gelince banyoya girdik.
Yani kimsenin günlerce cünüp gezecegini sanmam burda, illaki gusül alıyorlardir, ha 1 saat sonra ha 11 saat sonra, bu o anki duruma ve konuma bağlı.
delicee yani öyle afaki derecede abdestsiz gezdigim olmuyor en fazla gece birşeyler yaşayıp o anda zor gelir mesela abdest almak o şekilde uyuruz ama sabah uyandigim gibi kahvaltı falan hazirlamadan abdest almaya gidiyorum önce. Bazen içimden kahvaltıyı hazırladıktan sonra mı abdest alsam acaba diye geçiriyorum ama o zaman da vicdanım sızlıyor abdestsiz hazırladığım kahvaltı haram olur falan diye düşünüyorum içim sizliyor o yüzden direk önce uyandigim gibi abdest alırım. Ama gece birşeyler yaşadıktan sonra üşenmeyip , sabaha bırakmayıp direk alsak cok daha hayırlı olur yani de useniyoruz işte. Bazen de şeyden çok korkuyorum gece birseyler yapıp abdest almak zor gelip sabah alırız deyip uyuyoruz ama ya sabaha cikamazsak , ya deprem olursa falan gibi şeyler düşünüp ürkmüyor da değilim tabi Allah korusun.
Ben hemen duş alırım ama arada eşim gece olunca uyuyalım diyor uyuyoruz gerçi ben pek o sekilde uyuyamıyom
delicee ben çok uzun süreler başka bir yerde kalmayacaksam yada evimdeki misafir aylarca bende kalmayacaksa başka yerde veya evimde misafir vsrken ilişkşye girmeye karşıyım hoş değil bir 2 gün sabredilir o yüzden abdestsiz gezdiğim olmuyor evde de önceden sabaha bıraktğmz oluyordu ama depremden sonra asla bırakmıyorum sabaha bir korku oldu bende ya cenabet ölürsem diye
Sedaa orman yoluna sürüyor 😂 orda da yaptik birseyler, sonra eve gelince banyoya girdik.
Teyemmüm yap kanki
Bende iliskiye girdigimde Hemen alamiyorum 1-2 Gün geziyorum öyle 😅 Ama acayip rahatsiz oluyorum. Alinca da üstümden bi Yük kalkiyor sanki
TombulHatun sabah ezanından önce deprem olursa sıkıntı olmaz inşallah olmaz da bir daha bende Malatya’da yasiyorum😄
nuryollanna kabul olursa neden olmasın 😂
hilaler ya evet ama insan rahatsız oluyor hamileyken bir gün sabah duş alırız dedik yattık resmen uyuyamadm içime öyle sıkıntı çöktü eşimi uyandrdım dedim ben banyo yapıcam gel beni bekle yıkandım da öyle uyuyabildim 😁
Sedaa eşin nasıl farklı şeylere açık yaa benimki zaten eve gidicez orda yaparız derdi 😂
delicee kids tayfa yokken gerçekleri konuşabiliriz asdjjkkk illa ki gezdiğim oluyor yaparken geç saat oluyor alkollü vs olduğumuz oluyor o an hemen duş alıyorsun belki ama abdest alamıyorsun