Evli iki tane çocuğu olan bi kadınla aldatılmışım. Evime kadar sokmuş herşeyi yapmışlar. Bizi 1 saat gezdirmek istemeyen adam kızı sabahlara kadar beklemiş. Boşanmak istiyorum ama çalışmıyorum durumum da pek yok devlet tarafından durumu olmayanlar için ücretsiz boşanma oluyor mu? Bilgi verir misiniz bu süreçte beni ne bekliyor?

lydlnn elinde kanıt delil var mı varsa çok cüzü bir miktara dava açabilirsin devlet avukatını da veriyor kanıtlarla nafaka hatta tazminat bile alırsın

lydlnn adliyeye başvur barodan avukat verilir dilekçeni ver gerisini onlar söyler. Allah bildiği gibi yapsın bu dünyada olmasa diğer dünyada misli misli çıkar ondan merak etme sen kendine güven

Birkumtanesi var tüm mesajlar var hatta onun hayatını mahvetcek mesajlarda var

kuzeymiraa bana yapılması gereken şeyleri bana yapmamış kızı sabahlara kadar beklemiş insanın aklı hayali almıyor ya resmen. Pazartesi ilk işim adliyeye gitmek olacak

lydlnn pislik şerefsiz herif karaktersiz sakın barışma allahım deli oluyorum eve getirmek nedir allahın dan bulsunlar bak kuzum gidip başvuru yap baro sana ücretsiz avukat atar

Allah yardımcın olsun. Düşmanımın başına böyle bir şey vermesin . Sakın bunları çocuk için sineye çekmeyin . Sizi yolunuzdan çocuğun var siye döndürmek isteyen olacaktır . Bir kere yapan hep yapar . İnsanın kendinden değerli hiçbir şeyi olmamalı bence . Baro muhakkak avukat verecektir .Umarım her ikisi de hem bu dünyada hem öteki dünyada en ağır cezayı çeker

Canım sakin affetme ve elinden geleni yap Kadının ailesine kadar ulaş süründür korkudan girecek delik arasınlar sen affedersen bil ki nasil olsa affediyor diyip tekrar aynı şeyleri yapacak bide silinen mesajlar nasıl geri yukleniyor

lydlnn Kadının kocasını bul söyle dersini versin o orospunun. Eşininde allah belasını versin boşan asla affetme

lydlnn dava aç sonra git kadının kapısına onu elaleme rezil et sonda kocasına resil et sonra izle bakalım filmi çocukların velayeti sana kalır asla aldanma çocukların için sineye çekme Allah belasını versin

Afrodit pazartesi gideceğim inşallah bi terslik olmaz ya başarabilirim 🥺

damla61 inşallah ya bide bana bir kere oldu diyor 1 yada 10 kere ne önemi var oldu sonuçta 🥹